6 C
Sisak
Srijeda, 27 listopada, 2021

Izvrsni rezultati petrinjskih plesača na Prvenstvu RH u latinsko američkim plesovima

- Marketing-spot_imgspot_img

Članovi Sportskog plesnog kluba Petrinia sudjelovali su proteklog vikenda na prvom ovogodišnjem natjecanju u sportskim plesovima – PrvenstvuRepublike Hrvatske u latinsko-američkim plesovima održanom u Koprivnici i vratili se kući s izvrsnim rezultatima.

Petrinja ponovno ima prvake RH u latinsko-američkim plesovima i to u kategoriji „mlađi osnovci“ (do 9 godina) – sportski plesni par Toma Svoboda – Katja Marjanović.
U kategoriji „mladež“ (dob 14 i 15 godina) predivni SPP Matija Baljak – KlaraAutischer, u vrlo teškoj konkurenciji, ušli su u finale i zauzeli odlično 6.mjesto.

U solo kategoriji, u „starijoj mladeži“ izvrsna Elena Stanešić osvaja 8.mjesto, s svoje predstasvnike Petrinjci su imali i u kategoriji „Veterani I“SPP Tihomir Baljak – SilvanaBaljak koji odličnim nastupom osvajaju brončanu medalju.

Čestitke plesačicama i plesačima SPK PETRINIA koji su bili radišni i uporni i nisu se predali svim nedaćama koje su ih sustigle, jer uz pandemiju COVID-a 19 zbog koje nisu bili dozvoljeni treninzi, u potresu su ostali i bez svog prostora za treniranje, ali uz pomoć dobrih ljudi uspjeli su i postigli su odlične rezultate na ovom Prvenstvu RH.

 

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti