11 C
Sisak
Petak, 19 travnja, 2024

Objavljen natjecateljski program 8. Star film festa

Datum:

Marketing

Od 26. do 28. kolovoza publici i žiriju će biti predstavljeni 38 najboljih filmova od ukupno pristiglih 526 filmova iz cijelog svijeta koje su odabrale naše stručne selektorice – Anja Kavić i Martina Mladenović.

Broj i raznolikost prijava s obzirom na zemlju u kojoj je film snimljen i ove godine doista oduševljava. Najveći broj prijavljenih filmova stigao nam je iz Španjolske pa ćemo stoga ovo ljeto gledati čak 14 španjolskih filmova. Na našem filmskom platnu prikazati će se filmovi iz Izraela, Njemačke, Engleske, Portugala, Južne Koreje, Turske, Brazila, Australije, Uzbekistana, Francuske, Belgije, Senegala, Argentine, Rusije, Irana, Sjeverne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.

Na osmom izdanju Star Film Festa očekuje nas i žanrovska raznolikost – gledati ćemo horore, komedije, drame, ratne filmove i terore pa sve do filmova koji pokrivaju LGBTQ+ tematiku, pitanje seksualnosti i ženskih prava.

Organizatori Star Film Festa s nestrpljenjem očekuju upriličiti još jedan festival na svjetskoj razini, a detaljan program za 8. izdanje Star Film Festa bit će uskoro dostupan na službenim stranicama Star Film Festa. Tim organizacijskih zvjezdica festa i dalje neumorno radi na tome da ovo izdanje festa bude posebno i unikatno kao i svako do sada!

Pozivamo Vas da rezervirate datume Star Film Festa te nam se pridružite u filmskim večerima, druženjima i razgovorima pod zvjezdanim sisačkim nebom!

Popis filmova koje ćete moći pogledati na festivalu je ovdje

SFF_Natjecateljski program

Možda vas zanima...