26 C
Sisak
Ponedjeljak, 2 listopada, 2023

Za umirovljenike besplatne računalne radionice i radionice o važnosti tjelovježbe

Datum:

Marketing

Udruga KAS iz Siska nastavlja aktivno provoditi EU Projekt “Godine nisu važne” nizom radionica namijenjenih umirovljenicima. Tako se svakog četvrtka od 15 sati u prostorijama udruge KAS u Savskoj 66 u Sisku, održavaju računalne radionice, te radionice o važnosti tjelovježbe. Sudjelovanje umirovljenika je besplatno uz predočenje osobne iskaznice, te dokaza da su umirovljenici (Rješenje o mirovini ili odrezak od mirovine).

Uz radionice rada na računalima, ovog četvrtka umirovljenici će moći saznati osnove o Internet bankarstvu, a uskoro idu i radionice o zdravlju i prevenciji bolesti koje će voditi cijeli niz profesionalnih voditelja. Stoga se pozivaju svi umirovljenici koji su željni znanja i aktivnosti da budu dio ovog EU projekta jer zaista, kako se projekt i naziva, “Godine nisu važne”.

Projekt „Godine nisu važne“ provodi udruga KAS iz Siska, zajedno s partnerima Agencijom lokalne demokracije Sisak, Gradskim društvom Crvenog križa Sisak, Udrugom invalida rada grada Siska te Gradom Siskom.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2014-2020., a ukupna vrijednost projekta iznosi 1.082.997,65 kuna.

Marketing
Marketing
Marketing

Možda vas zanima...

Održana prezentacija stambenih objekata POS-a u Sisku

Za obitelji koje se nalaze na revidiranoj listi reda...

HDZ SMŽ o ukidanju prireza, a evo i koliko će građani uštedjeti

Nakon saborskog usvajanja paketa poreznih zakona, čelnici HDZ-a Sisačko-moslavačke...

Veleposlanik Australije posjetio Sisak

Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček primila je u nastupni posjet...

Rotary klub Sisak obiježava Dan srca na Ciglarskoj grabi

Rotary klub Sisak i ove godine organizira akciju Dan...