Naslovnica Najave Najave za četvrtak, 10. lipnja

Najave za četvrtak, 10. lipnja

PETRINJA – Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak će u četvrtak, 10. lipnja 2021. godine, s početkom u 11 sati i 30 minuta nazočiti obilježavanju Dana Odsjeka u Petrinji Učiteljskog fakulteta u Zagrebu. Obilježavanje će biti održano ispred zgrade Učiteljskog fakulteta, Odsjeka u Petrinji (Petrinja, Trg Matice hrvatske 12).

PETRINJA – Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije Vas poziva na manifestaciju “Dani otvorenih vrata” koja će se održati od 10. do 12. lipnja, 2021.!

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

Manifestacija se održava od 10. do 12. lipnja, 2021. godine na prostoru Inkluzivne farme, adresa Hrastovica bb, ili upišite u google karte “Inkluzivna farma” i gps će Vas dovesti ravno do nas

Raspored događanja;

Četvrtak 10. 6. 2021. od 16 do 19 sati

– Predstavljanje Inkluzivne farme te projekta Inkluzivna farma – Temelj samostalnog života (ESF) – Hrastovica

PETRINJA, GLINA – Kreativne radionica će se održati 10. lipnja u OŠ Mate Lovraka u Petrinji, s početkom u 14.00 sati. na adresi ulica Mirka Antolića 18. Druge dvije radionice u Glini, u Dječjem vrtiću Bubamara počinju u 16.00 sati.
Radionice su u izvedbi stručnjakinja iz Društva “Naša djeca” Nova Gradiška i Centra rastimo zajedno, dok je posebna gošća poznata dječja spisateljica Sanja Pilić, koja će održati svoju radionicu za 2. razred Osnovne škole Mato Lovrak s početkom u 14.00 sati.

Komentirajte