Naslovnica Vijesti SMŽ Predstavljena kandidatura Radomira Lončarevića za gradonačelnika Gline

Predstavljena kandidatura Radomira Lončarevića za gradonačelnika Gline

Predstavljena je kandidatura nezavisnog kandidata Radomira Lončarevića za gradonačelnika Gline.

“Hrvatska je danas na začelju Europske unije po transparentnom, odgovornom i učinkovitom upravljaju jedinicama lokalne uprave i samouprave – u prvom redu gradovima. Upravljanje okoštalo u stranačku spregu i stegu, interese i korupciju, nepotizam i nepostojeću brigu za interese građana – birača, doveli su do toga da su gradovi danas u Hrvatskoj postali poligoni za kojekakve šerife i njihove obitelji, poltrone i interesnike, bez imalo odgovornosti za javno dobro svih građana.

Vrijeme je za novo lice upravljanja pa tako i u Glini. Građani Gline predugo čekaju na transparentnu i odgovornu upravu koja će svakom biraču u svakom trenutku biti na kontroli i propitivanju, a svaka potrošena kuna transparentno predočena kamo je otišla.” – rekao je Radomir Lončarević najavivši učinkovitost, odgovornost, transparentnost i zajednički rad s biračima – građanima.

“Misli su nam u prvom redu usmjerene prema obnovi, a ja kao gradonačelnik zalagat ću se za brzu, jednostavnu i učinkovitu obnovu privatnih i javnih objekata porušenih u potresu i bit ću uz građane i s građanima u tom nadam se što kraćem postupku obnove” – opisao je Radomir Lončarević razloge zbog kojih izlazi na predstojeće izbore za lokalnu upravu i samoupravu kao kandidat za gradonačelnika Gline.

Na izbore će i ovaj put Nezavisna lista Radomira Lončarevića koja je prije četiri godine osvojila tri vijećnićka mandata.

Izvor fotografija: Razvoj za Radomira Lončarevića

 

 

Komentirajte