Naslovnica Vijesti Kultura Premijera predstave za djecu Glumačke družine Kazališta 21 „Što tatica radi, uvijek...

Premijera predstave za djecu Glumačke družine Kazališta 21 „Što tatica radi, uvijek je pravo“

Premijera predstave za djecu Glumačke družine Kazališta 21 „Što tatica radi, uvijek je pravo“ bit će u srijedu, 8. srpnja 2020. godine u 19,30 sati u Atrij Starog grada. U slučaju kiše predstava će se održati u Kazalištu 21.

Zbog ograničenog broja mjesta sjedenja, besplatne ulaznice mogu se preuzeti na blagajni Doma kulture Kristalna kocka vedrine Sisak radnim danom od 15 do 20 sati.

˝Što tatica radi, uvijek je pravo˝ klasik je svjetske književnosti H.C. Andersena, u produkciji Glumačke družine Kazališta 21 i u režiji Silvija Vadle. Kroz pripovijest o starom bračnom paru, gdje tatica želi ugoditi svojoj supruzi i pri tom sklapa najnevjerojatnije i naizgled nesretne i nespretne kupoprodajne poslove, upoznajemo svijet emocija i ljubavi koji nisu opterećeni pohlepom i stjecanjem materijalnih bogatstava. Starac naposlijetku sklapa i okladu s (dakako) engleskim putnicima za koju svi misle da će izgubiti no… dolazimo do sretnog kraja, jer, radi se o pravoj bajki. Univerzalna ideja da ljubav pobjeđuje sve dječjoj će publici kroz ovu bajku još jednom biti predstavljena – svim okrutnostima svijeta i društa usprkos.

Igraju: Silvije Vadla, Marijana Barišić, Sara Ivić i Dino Blažević.

Komentirajte