12 C
Sisak
Subota, 20 travnja, 2024

Alkoholizirani vozači na prometnicama i ovog vikenda

Datum:

Marketing

U nedjelju, 14. lipnja, dva sata iza ponoći, u mjestu Majur na području Hrvatske Kostajnice dogodila se prometna nesreća. Nesreću je izazvao 21-godišnjak s područja Siska, koji je pod utjecajem alkohola do 0,90 promila, upravljao vozilom sisačkih registracija. Dolaskom do zavoja, uslijed neprilagođene brzine, prešao je na suprotnu prometnu traku i udario u metalni stup. Protiv vozača nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

U subotu, 13. lipnja, oko 23.50 sati, u mjestu Nova Subocka na novljanskom području, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo austrijskih registracija kojim je upravljao 43-godišnjak s područja Novske pod utjecajem alkohola od 1,61 promila.

Idućeg dana, oko 18 sati u mjestu Malo Budaševo, zaustavljen je osobni automobil sisačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,54 promila upravljao 22-godišnjak s područja Siska.

Istoga dana, oko 23.10 sati u mjestu Jazavica na novljanskom području, policijski službenici su pokušali zaustavili osobno vozilo kutinskih registracija koje se nije zaustavljalo na svjetlosne i zvučne signale. Nakon što je vozilo zaustavljeno utvrđeno je da njime upravlja 30-godišnjak s područja Novske pod utjecajem alkohola od 1,61 promila.

U ponedjeljak, 15. lipnja, pola sata iza ponoći, u mjestu Banova Jaruga na kutinskom području, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo kutinskih registracija kojim je upravljao 46-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,63 promila i prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozači su smješteni u posebne prostorije nadležnih policijskih postaja, a protiv njih nadležnom Općinskom sudu bit će podnijeti optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja.

Možda vas zanima...

Pijani vozač automobilom udario u kamion i teško se ozlijedio

U četvrtak, 18. travnja oko 10.30 sati u mjestu...

Dogovorio prodaju s nepoznatom osobom i ostao bez novca

Policijski službenici Policijske postaje Petrinja zaprimili su prijavu 32-godišnjaka...

Izgorio automobil, motocikli, alat…

U srijedu, 17. travnja, u mjestu Husain na kutinskom...

Provala na području Lekenika

S ponedjeljka na utorak, 15./16. travnja, u Brežanama Lekeničkim,...