15.3 C
Sisak
Srijeda, 20 listopada, 2021

Vraća se sisačko kino!

- Marketing-spot_imgspot_img

Nakon Odluke Stožera civilne zaštite o popuštanju mjera koje se odnose na kino, kazališnu i slične djelatnosti, s ponovnim redovitim projekcijama Dom kulture KKV kreće u petak 29. svibnja u 17,30 sati i 20,00 sati. U 17,30 sati prikazivat će se film Bloodshot, u 20,00 sati Marica i Ivica, a filmove možete pogledati u petak, 29.5.2020. i nedjelju, 31.5.2020. godine.

Projekcije će se održavati prema rasporedu od petka do nedjelje koji možete pratiti na našoj web stranici

Svi se moraju pridržavati propisanih epidemioloških preporuka, stoga se mole posjetitelje da prate istaknute informacije na ulazu u kino, te ih se u potpunosti pridržavaju.

Sisačko kino, kao i sva ostala kina u RH pa i u svijetu, jedno vrijeme će prikazivati filmove koji su već imali svoje premijere te su prikazivani u kinima ili na drugim platformama. Zbog globalne pandemije obustavljena je produkcija novih filmova, te su gotovo svi naslovi odgođeni za razdoblje kada 80% dvorana u svijetu bude radilo normalno. Do tada će se nastojati prikazivati filmove koje su zbog rasporeda morali izostaviti u prošlim mjesecima.

Čim se situacija u svijetu normalizira, nastavit će s prikazivanjem novih filmova kao i sva ostala kina.

U nadi skorog normaliziranja situacije, očekuju vas ponovno u kinu. Cijena ulaznica ostaje ista, parter 20 kuna, balkon 23 kune, djeca do 12 godina 15 kuna, matineja 15 kuna.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti