Naslovnica Sport Ostali sportovi Premijera Tee Ilijević u reprezentativnom dresu

Premijera Tee Ilijević u reprezentativnom dresu

Samo dva dana nakon uspjeha Tee Ilijević na turniru Olimpijskih nada, stigao je poziv u juniorsku reprezentaciju. Istina, početak je sezone, pa je spisak prilično proširen. Svejedno, sa ozbiljnijim treninzima smo počeli odmah, jer je prvo natjecanje bilo dvodnevni turnir u Smederevu, Srbija. Walther Youth Cup ove godine je okupio juniore iz 10 zemalja. 

Iako je Tei to bio prvi nastup u državnom dresu, dobro smo se pripremili te je u prvom danu ponovno srušila vlastiti rekord, te sada novi broji 610,4 krugova. ugodno je iznenadila direktora reprezentacije, ali i mnoge kolegice. Osvojila je 15. mjesto u konkurenciji 45 djevojaka što je veliki uspjeh. 
 
U drugom danu, pad rezultata je bio gotovo neminovan. Ma koliko da sam se trudio, toliki napredak je bilo teško “izbiti” iz Teinih misli. Uz to veliko očekivanje, najveći problem je napravio sudac, koji je na najneiskusnijoj natjecateljici išao pokazivati moć. Za Teu je to bilo previše i prve dvije serije je odradila loše. Veseli da se poslije ipak uspjela smiriti i odraditi solidne serije do kraja, ali ipak je dosegla samo 598 krugova. 
Komentirajte