2 C
Sisak
Srijeda, 27 listopada, 2021

Leona Knežević sjajna na turniru 23. Međimurje Open

- Marketing-spot_imgspot_img

Predstavnica Športskog karate kluba Sisak na zahtjevnom natjecanju osvojila je dvije medalje.

U organizaciji Karate kluba Globus i Hrvatskog karate saveza održan je, u sportskoj dvorani u Čakovcu, veliki međunarodni karate turnir 23. Međimurje Open 2019.

Na ovom natjecanju iz kalendara Hrvatskog karate saveza, jednom od tri izborna turnira za nastup na svjetskom prvenstvu u Čileu krajem listopada ove godine, nastupilo je 1.011 natjecatelja iz 118 klubova i 15 država.

Športski karate klub Sisak je na ovom natjecanju predstavljala Leona Knežević, koja je prvi dio sezone, u lipnju, na natjecanju u Malinskoj, završila osvajanjem dvije medalje. Perspektivna mlada natjecateljica Športskog karate kluba Sisak taj rezultat ponovila je i na ovom zahtjevnom natjecanju, u izrazito jakoj međunarodnoj konkurenciji. Leona je nastupila u konkurenciji katašica mlađih učenica (U10) i osvojila brončanu medalju, a u konkurenciji učenica (U12) uspjela je zauzeti još bolji plasman osvojivši srebrnu medalju.

Ovim ostvarenim rezultatom Športski karate klub Sisak je bio najbolje plasirani sisački karate klub na ovom natjecanju.

Pred Leonom, kao i ostalim natjecateljima Športskog karate kluba Sisak, je novi izazov sljedeći vikend na Zagreb karate kupu.
-To je također izborni turnir za kadete, juniore i mlađe seniore za nastup na svjetskom prvenstvu te očekujemo nove sportske trofeje. – rekao je Marijan Kos iz Karare kluba Sisak.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti