15 C
Sisak
Ponedjeljak, 15 travnja, 2024

U PU sisačko-moslavačkoj primljeno 27 novih policajaca

Datum:

Marketing

U Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj upriličena je dodjela rješenja za 27 polaznika koji su završili Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka 2018./2019. Polaznici ovog 14. naraštaja na Policijskoj školi “Josip Jović” obrazovanje su započeli u listopadu prošle godine, a završili ga 13. srpnja ove godine svečanom prisegom na Policijskoj akademiji.

Polaznici su u ovu Policijsku upravu primljeni u svojstvu vježbenika i s radom započinju danas. Svi su raspoređeni na poslove granične i temeljne policije, a svoju šestomjesečnu vježbeničku praksu odraditi će u nekoliko različitih policijskih postaja, gdje će stjecati znanja granične, temeljne i interventne policije.

Načelnik Policijske uprave Luka Pešut mladim policajcima je uručio rješenja te im poručio da što bolje i kvalitetnije iskoriste znanje stečeno na Policijskoj akademiji te da se svakodnevno usavršavaju uz svoje starije kolege i mentore. Kako je policijski posao vrlo zahtjevan, načelnik im je poručio da im on sa svojim suradnicima uvijek stoji na raspolaganju za svaku vrstu pomoći.

Možda vas zanima...

Kupljeno novo vozilo za hitnu, uskoro stižu još četiri

U Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije od početka...

Cijeli idući tjedan pojačani nadzor brzine kretanja vozila

U organizaciji mreže prometnih policija država Europe - ROADPOL,...

Sva vrtićka djeca pohađat će školu plivanja na gradskom bazenu

Na gradskom bazenu na Kontrobi traje škola plivanja za...

Nova oprema za HGSS Novska

Župan Ivan Celjak je u sjedištu Županije s pročelnikom...