14 C
Sisak
Ponedjeljak, 15 travnja, 2024

Star Gardens, filmovi pod zvjezdanim nebom od 3. kolovoza

Datum:

Marketing

Šesti Star Film Fest je iza ugla, a organizatori su prije njega pripremili projekcije najboljih filmova koje ste imali prilike gledati na prijašnjem izdanju festivala.

U pitanju je Star Gardens, događaj koji će upotpuniti tople ljetne večeri projekcijama na otvorenom pod zvjezdanim nebom. Prva projekcija održat će se 3. kolovoza s početkom u 21 sat u dvorištu obitelji Werft, također znanog pod nazivom Oma’s Garten na adresi Ulica kralja Tomislava 26 u Sisku.

Drugi Star Gardens održat će se 9. kolovoza s početkom u 21 sat u dvorištu Gradskog muzeja Sisak na adresi Ulica kralja Tomislava 10, a treći Star Gardens će se održati u dvorištu obitelji Margić u istom terminu na adresi Ulica kralja Tomislava 9. 

Neki od filmova koje možete očekivati na Star Gardens projekcijama su “Lovačka sreća” autorice Maje Alibegović – film koji je odnio nagradu najboljeg dokumentarnog filma, “Stuck in rut” Luke Padežanina – pobjednički film u kategoriji igranog filma, “Enough” Anne Mantzaris – pobjednički film u kategoriji animiranog filma, Tete D’Olivier autorice Armelle Mercat koji je odnio nagradu najboljeg filma po izboru publike i Monday – German love story autorice Sophie Linnenbaum, igrani film koji je odnio titulu najboljeg filma u svojoj kategoriji.

Možda vas zanima...

Kupljeno novo vozilo za hitnu, uskoro stižu još četiri

U Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije od početka...

Cijeli idući tjedan pojačani nadzor brzine kretanja vozila

U organizaciji mreže prometnih policija država Europe - ROADPOL,...

Sva vrtićka djeca pohađat će školu plivanja na gradskom bazenu

Na gradskom bazenu na Kontrobi traje škola plivanja za...

Nova oprema za HGSS Novska

Župan Ivan Celjak je u sjedištu Županije s pročelnikom...