Naslovnica Sport Košarka Ivan Matleković pristupio Cedeviti

Ivan Matleković pristupio Cedeviti

Mladi sisački košarkaš, bivši član KK Siska, Ivan Matleković (desno na fotografiji) potpisao je pristupnicu Cedeviti junior, priopćeno je iz Cedevtie.

“Najavili smo zanimljive dolaske već ovo ljeto. Dovodimo isključivo iznimno talentirane momke, bez neplanskog gomilanja igrača. U Cedeviti junior radi se izuzetno ozbiljno uz apsolutni naglasak na razvoju mladih igrača bez pritiska osvajanja prvih mjesta i velikih momčadskih rezultata na štetu individualnog napredovanja. U klubu mogu djelovati samo oni igrači koji žele raditi, napredovati i razvijati se ljudski i košarkaški. Vjerujem da će i Toni i Ivan vrlo brzo postati prepoznatljiva imena KK Cedevite junior i želim im dobrodošlicu u Dom košarke Cedevita.” – rekao je sportski direktor Cedevite junior Marino Baždarić predstavljajući dva nova člana kluba.

IVAN MATLEKOVIĆ:

– 2004. godište, visina 208 cm, raspon ruku 212 cm, dolazi iz KK Sisak

– impresivna visina za to godište, ogroman napredak u zadnjih nekoliko mjeseci otkada povremeno trenira s KK Cedevita junior, bio na širem spisku reprezentacije

TONI BILIĆ:

– 2005. godište, visina 192 cm, dolazi iz KK Trogir

– jedan od najtalentiranijih igrača u regiji u tom godištu, standardan član U-14 reprezentacije, bio na pripremama i sa U-16 reprezentacijom.

FOTO: KK Cedevita

Komentirajte