9 C
Sisak
Petak, 29 ožujka, 2024

Najave za ponedjeljak, 25. ožujka

Datum:

Marketing

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u ponedjeljak, 25. ožujka 2019. godine, s početkom u 11 sati u Velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije u Sisku (Stjepana i Antuna Radića 36) s korisnicima potpisati sporazume za koje su sredstva osigurana Programom javnih potreba u socijalnoj skrbi Sisačko-moslavačke županije za 2019. godinu.

LEKENIK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u ponedjeljak, 25. ožujka 2019. godine, s početkom u 13 sati u SOS Dječjem selu Lekenik a predstavnicima Općine Lekenik, Grada Gline i SOS Dječjeg sela Lekenik potpisati Sporazum o sufinanciranju projekta „Bolje čitam, bolje pišem, a još bolje govorim“ – Program rane detekcije i prevencije smetnji u govoru, pisanju i čitanju kod
djece predškolskog i školskog uzrasta.

KUTINA – Povodom niza ostvarenih zapaženih rezultata na domaćim i međunarodnim festivalima filmske družine OŠ Stjepana Kefelje iz Kutine, gradonačelnik Zlatko Babić će u ponedjeljak, 25. ožujka 2019. godine s početkom u 10,00 sati u prostoru gradske vijećnice Grada Kutine, održati prijem uspješnih filmaša i njihovog mentora Gorana Šporčića.

Filmska družina je proteklog tjedna osvojila sa kratkim igrano-animiranim filmom „ZOE“ glavnu nagradu za najbolji film mladog autora do 18 godina na „12th international children’s film festival Bangladesh 2019“. Na festivalima diljem svijeta ( Moskva, Waršava, Berlin, Busan, Lagos, Maribor, Hiderabad, Chicago, Harkov, Kijev, MInsk, Minneapolis , Sharyah, Dhaka) gdje je god prošao jedan od filmova, filmska družina predstavila je našu kutinsku školu, naš Grad i Hrvatsku. Ime Kutina tiskano je na mnogobrojnim brošurama, plakatima, web stranicama po cijelome svijetu.
U privitku Vam dostavljam fotografije i opširnije o filmskoj družini OŠ Stjepana Kefelje.

Na Prijemu će uz gradonačelnika Grada Kutine Zlatka Babića nazočiti:
– Marta Krunić – redateljica filma ZOE
– Martin Manwe Kurtz – glavni glumac filma ZOE
– Roberto Badanjak – editor filma ZOE
– Dino Šapić – zvuk i rasvjeta filma ZOE
– Goran Šporčić – učitelj i mentor filmske družine

Možda vas zanima...

Najave za petak, 29. ožujka

SISAK - Sisački biskup Vlado Košić predvodit će misna...

Najave za četvrtak, 28. ožujka

SISAK - Sisački biskup Vlado Košić predvodit će misna...

Najave za srijedu, 27. ožujka

SMŽ - U srijedu, 27. ožujka, na cijelom području...

Najave za utorak, 26. ožujka

SISAK - 24. sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije će...