9.2 C
Sisak
Subota, 23 listopada, 2021

Treći turnir Prvenstva SMŽ u maloj odbojci

- Marketing-spot_imgspot_img

Treći turnir Prvenstva SMŽ u maloj odbojci održan je u Sisku, u nedjelju 28. siječnja. Taj dan slobodno možemo nazvati danom odbojke jer je nakon turnira djevojčica, gdje je natupilo sedam ekipa, održan i turnir Prvenstva Regije Centar za kadete gdje je nastupilo čak devet ekipa.

Odbojku je zaigralo preko 150 djece što je za svaku pohvalu. Turnir male odbojke odigravao se na tri terena i odigrano je 12 utakmica. Najviše uspjeha ostvario je OK Glina koji je s tri pobjede preuzeo vrh tablice, drugo mjesto zauzima OK Sisak Viktorovac 1 sa istim brojem bodova, ali nešto lošijom bod razlikom.Upr avo ove dvije ekipe pomalo se ističu kao favoriti za prvaka što je dokazao i njihov međusobni susret koji je bio i najzanimljiviji na turniru.

Treće mjesto zauzima OK Petrinja sa sedam bodova manje, ali njihova igra pokazuje da iz dana u dan sve više napreduju i pred njima je svijetla budućnost. Sve pohvale i ostalim ekipa koji pokazuju napredak u igri i kontinuitet sudjelovanja na natjecanjima. Sljedeći turnir igra se 10./11.02.2018.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti