Naslovnica Vijesti Sisak Humanitarni Halloween party u SKWHAT-u

Humanitarni Halloween party u SKWHAT-u

Najočekivaniji dan u listopadu uskoro dolazi, a volonteri Kluba mladih SKWHAT i Kluba mladih Crvenog križa Gimnazije Sisak, uz potporu Lions Cluba Sisak, pripremaju najveći i najbolji Halloween Party u Sisku koji će se održati u utorak, 31. listopada u SKWHAT-u od 20 sati. Ove godine ćemo se rasplesati na najstrašnijoj Maturalnoj večeri, a možete očekivati gotovo sve: od nezaobilaznog punča na ulazu do krunidbe kralja i kraljice večeri!

Tradicionalno, party je humanitarne naravi i sukladno tome sav prihod namijenjen je Iskri Glavak Šeperić, učenici drugog razreda Gimnazije Sisak, koja boluje od spinalne mišićne atrofije, slabo je pokretna i kreće se u kolicima. Savjetuje joj se terapija Lokomatom – najnovijom tehnologijom na području robotike koja pomaže vraćanju funkcionalnosti u donje ekstremitete i poboljšanju hoda. Tjedna terapija Lokomatom košta 4.800 kuna, a Iskri su potrebna minimalno tri tjedna terapije.

Ulaznice će se moći kupiti u obliku donacije na sam dan događaja, na blagajni Kluba mladih Skwhat po cijeni od 20 kn, dok će se u pretprodaji ulaznice naći po cijeni od 10 kn u Gimnaziji Sisak, Gradskom društvu Crvenog Križa Sisak i Voodoo baru.

Komentirajte