Naslovnica Sport Nogomet Frankići upoznaju nogomet

Frankići upoznaju nogomet

ŠNK Frankopan Galdovo uvijek je posebnu pažnju pridavao radu s djecom. Glavna nit vodilja nije uvijek natjecanje već stvaranje ljubavi prema sportu i nogometu, poticanje tjelesne aktivnosti i jednostavno druženje djece i mladih – poručuju iz kluba.

Klub je, dodaju, izuzetno ponosan na svoje Prstiće, Limače, Mlađe i Starije pionire i Juniore, a od ove godine, ŠNK Frankopan pokrenuo je još jednu kategoriju – Frankiće. Frankići su nenatjecateljska kategorija i okuplja djevojčice i dječake od navršene treće godine do predškolaca. Na prvom treningu okupilo se petnaestak djevojčica i dječaka i pod vodstvom trenera Luke Mihanića, kroz igru i zabavu krenuli upoznavati tjelovježbu i nogomet.

U klubu kažu ovako: „ Ako ste sigurni da je vaše dijete vanserijski talent i da je pitanje dana kada će postati novi Messi, ako ste u potpunosti isplanirali razvojni put vašeg djeteta u sportu i ako ste spremni žrtvovati normalan razvoj djeteta zbog velikih i promašenih ambicija…… NE DOVODITE svoje dijete u Šnk Frankopan. Međutim, ako želite svom djetetu pružiti zadovoljstvo sportskog druženja s vršnjacima u klubu kojem je imperativ psihofizički razvoj djece, a ne puko forsiranje rezultata, ako želite da vaše dijete postane bolji sportaš i bolji čovjek, ako želite odvojiti svoje dijete od TV-a i računala i omogućiti mu zdravu tjelesnu aktivnost, ako želite da o vašem djetetu brigu vode educirani treneri s pedagoškim i individualiziranim pristupom svakom djetetu i ako se želite družiti s roditeljima koji imaju ista promišljanja o dobrobiti djece. Onda je ŠNK Frankopan pravi klub za vaše dijete i vas.“  -poručuju iz ŠNK Frankopan.

Komentirajte