Naslovnica Sport Ostali sportovi Napredak sisačkog sinkro plivanja – pozivaju zainteresirane da se učlane

Napredak sisačkog sinkro plivanja – pozivaju zainteresirane da se učlane

Sinkronizašice iz cijele Hrvatske u kadetskoj kategoriji okupile su se u Zagrebu na bazenu „Mladost“ na Jarunu, 4. i 5. lipnja 2016. na Prvenstvu Hrvatske. Sudjelovalo je oko 80 natjecateljica , a iz KSP „SISAK“ natjecale su se Noa Kosić, Ema Matić,Karla Prpić, Stella Martinović, Nora Franić Gregec, Ana Vrebac i Petra Crnomarković pod vodstvom trenerica Anje Alispahić i Matee Đurić.

U kategoriji figure ( izvođenje pravilne tehnike sinkro figura) od ukupno 71 natjecateljice Ema Matić plasirala se na 31. mjesto, a Karla Prpić na 33.mjesto.

U kategoriji duo Ema Matić i Noa Kosić pozicionirale su se na 11. mjesto, a Karla Prpić i Stella Martinović na 14. mjesto. U kombinaciji plasirale su se na 10.mj., a u kategoriji tim na 5. mjesto.

Sinkronizašice iz Siska po prvi put u povijesti imaju toliko kadetkinja na državnim natjecanjima i bodovno se ubrzano penju prema vrhu. U klubu ističu kako s velikim potencijalom i željom očekuju novu natjecateljsku sezonu te pozivaju sve zainteresirane djevojčice i djevojke koje bi željele trenirati sinkronizirano plivanje da se jave u rujnu na ŠRC SISAK.

sinkro plivanje (2)

Komentirajte