1 C
Sisak
Petak, 19 travnja, 2024

Radionice za nezaposlene

Datum:

Marketing

Centar Sirius s partnerima Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnim uredom Sisak, Rehabilitacijskim centrom za stres i traumu Zagreb, PRONI – Centrom za socijalno podučavanje i Udrugom Lutum iz Gline provodi projekt Youth Job Clubs kojem je cilj povećati zapošljivost nezaposlenih mladih u Sisačko – moslavačkoj županiji.

Rad kluba je organiziran kroz cikluse treninga na kojima se u grupi na interaktivan način prolazi kroz teme značajne za aktivno traženje posla. Polaznici kluba imaju priliku osvijestiti svoje potencijale ili pak ograničenja koja si sami postavljaju. Također, opremaju se važnim alatima u procesu traženja posla (npr. cv i molba za posao), vještinama (npr. poslovna komunikacija, ponašanje na intervjuu) i relevantnim informacijama o tržištu rada.

Sljedeći ciklus besplatnog treninga u Sisku započinje 11.04.2016. u 10h u prosotrijama INFO CENTRA ZA MLADE SISAK – Park Perivoj Viktorovac (Šumica).

Organizatori pozivaju sve nezaposlene mlade osobe da se prijave na trening na e-mail adrese: ana@rctzg.hr sisak@proni.hr ili pozivom na: 044/880 826

Možda vas zanima...

Od listopada se uspješno provodi program „Caritas za djecu i obitelj“

Caritas Sisačke biskupije od listopada 2023. godine uspješno provodi...

U Sisku, kao i prije 4 godine, težak poraz SDP-a i Kristine Ikić Baniček

Gledajući rezultate izbora za Sabor, održane u nedjelju, 17....

Privremeni rezultati izbora u RH, 7. izbornoj i Sisku – HDZ 61, SDP 42 mandata

Prema privremenim rezultatima izbora HDZ je dobio najviše mandata,...

Novi obrazovno-sportski centar u Sisku

Župan Ivan Celjak danas je predstavio projekt Sisačko-moslavačke županije,...