11.5 C
Sisak
Utorak, 19 listopada, 2021

Sisačka oporba novo klizalište u središtu grada smatra nepotrebnim

- Marketing-spot_imgspot_img

U Sisku će 15.prosinca početi manifestacija „Božić u gradu“ koju sa svojim ustanovama i trgovačkim društvima organizira Grad Sisak. Manifestacija koja će potrajati do 7.siječnja donosi različite sadržaje, među kojima su i klizalište i luna park koji će biti postavljeni u centru grada, na lokaciji buduće pješačke zone.

Ideju o još jednom klizalištu,pored već postojećeg na Zibelu, u oporbi, ne smatraju dobrom. Svoje nezadovoljstvo izrazili su održavši kratku konferenciju za novinare u Kranjčevićevoj ulici, kod sata, gdje su počeli radovi na postavljanju privremenog klizališta.

„Želimo upozoriti na nepravilnosti koje se zbivaju i dešavaju u ovom gradu. Znamo da svaki dan u pučkoj kuhinji ima sve više novih ljudi, a u proračun je stavljeno svega 70 tisuća kuna za pučku kuhinju za 2015. godinu, dok će se ovdje putem sponzora potrošiti oko 200 tisuća kuna.“ , rekao je predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Željko Krapljan.

Krapljan kaže kako se na ovaj način nanosi šteta i gradskom Športsko-rekreacijskom centru, gdje već postoje svi uvjeti i škola klizanja, a udaljenost između postojećeg klizališta i klizališta u Kranjčevićevoj  je jako mala.

Također ne pozdravlja ni ideju da se Kranjčevićeva pretvori u pješačku zonu. Kaže kako se sve više obrta u tom dijelu grada zatvara, a poslovni prostori ostaju prazni.

Predsjednik sisačkog HSLS-a i oporbeni vijećnik u Gradskom vijeću Miljenko Žamarija nazvao je politiku aktualne vlasti  politikom „kruha i igara“. „Glavna politika ove vlasti je opsjena, neke fatamorgane, da mi sebe uvjeravamo da nam je ljepše u ovom trenutku, pa će kičasti sadržaji riješiti naše probleme“, istaknuo je Žamarija.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti

2 KOMENTARI