15 C
Sisak
Subota, 24 veljače, 2024

Nova nagrada za Scenu Sisak

Datum:

Marketing

Nakon sedmog “Repassage fest-a” koji je održan u Ubu (Srbija), stručni žiri kojeg su činili poznata glumica Radmila Živković, dramaturginja Maja Pelević i filmski i kazališni redatelj Boro Drašković, nagradu za najbolju mušku ulogu festivala, u izuzetno jakoj konkurenciji, dodijelio je Tihomiru Kosiću za ulogu ”Debelog” u predstavi  ”Na pučini” . Radi se o uglednom i jedinstvenom međunarodnom festivalu koji je revija najboljih kazališnih ostvarenja amaterskih kazališnih grupa iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije u 2014. godini. Tihomir Kosić je već prije od strane žirija publike  proglašen za najboljeg glumca treće kazališne večeri festivala kojii mu je dodijelio i prigodnu nagradu.

Ovime se nastavlja niz vrlo uspješnih gostovanja  “Scene Sisak” koja već ovu subotu 15.studenog s istom predstavom gostuje u Jastrebarskom u okviru programa “ Europska noć kazališta”. Građani Jastrebarskog moći će pogledati predstavu u 21 sat u Gradskom kazalištu Jastrebarsko.

Osim nagrađenog Kosića koji je predstavu i režirao u predstavi igraju Stiv Stipić, Zoran Ivanić, Mihovil Mioković i Tomislav Beuk.

Možda vas zanima...

Star Film Fest traži producenta/icu!

U pripremam za jedanaesto izdanje Star Film Festa, međunarodnog...

Izložba „Striegl povijesni motivi“ u Kulturno-povijesnom centru Sisačko-moslavačke županije

Kulturno-povijesni centar Sisačko-moslavačke županije poziva Vas na otvorenje izložbe...

Otvorene prijave na radionice u okviru projekta “Film očima mladih”

Kino klub Sisak otvorio je prijave na radionice koje...

Naučite snimati filmove uz Planet film i Kino klub Sisak

Predsjednik Kino kluba Sisak Matija Holjevac i voditelj projekta...