9.2 C
Sisak
Subota, 23 listopada, 2021

HSP zadovoljan suradnjom s vladajućima u Sisku

- Marketing-spot_imgspot_img

Na tiskovnoj konferenciji održanoj u utorak sisački je HSP izrazio zadovoljstvo suradnjom s vladajućom koalicijom u Sisku, koju predvodi SDP.

“Zatekli smo katastrofalno stanje u Gradu, za koje bi neki trebali odgovarati. Kako bi popravili stanje sudjelovali smo u donošenju odluka koje su u interesu grada i građana. Zauzeli smo se za modernizaciju Bakranove, Savske i Vinogradske ulice, stavljanje u funkciju vrtića na Zelenom brijegu, a dali smo svoj glas protiv prodaje Odmarališta u Zaostrogu” –  rekao je predsjednik sisačkog HSP-a, ujedno predsjednik Gradskog vijeća Siska,  Zdenko Koren.

Dopredsjednik HSP-a Milan Ivanković istaknuo je da će inicirati izgradnju drugog dobavnog vodoopskrbnog pravca Petrinja – Sisak kao i radove na sanaciji gradske vodovodne mreže.

HSP-ovci su se pohvalili kako im se vraća dio članstva iz HSP-a AS, čime HSP jača, no i kako ne primaju baš svakoga iz te stranke. Naime, doznajemo da je bilo zahtjeva istaknutijih članova sisačke podružnice HSP AS za prelazak u HSP, no da su oni odbijeni.

FOTO. HSP Sisak

 

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti

20 KOMENTARI