Naslovnica Najave Najave za ponedjeljak, 15. travnja

Najave za ponedjeljak, 15. travnja

KUTINA – Konferencija za novinare će se održati u ponedjeljak,  15. travnja 2013. godine u 11,00 sati  u Gradskoj vijećnici Grada Kutine, Trg kralja Tomislava 12, Kutina. Tema konferencije je zajednički nastup Općina Križ, Velika Ludina, Popovača i Grada Kutine  na 2. međunarodnom sajmu investicijskih projekata i komercijalnih nekretnina za Jadransku regiju REXPO 2013.  Na sajmu će jedinice lokalne samouprave predstaviti projekte i mogućnosti ulaganja kod istih.

SISAK – Zamjenik sisačko-moslavačke županice Andrija Rudić primiti će u nastupni posjet veleposlanicu Republike Makedonije u Republici Hrvatskoj, Nj. E. Danielu Karagjozosku u sjedištu Županije (Sisak, S. i A. Radića 36, II. kat, veliki kabinet) u ponedjeljak, 15. travnja 2013. godine. Izjave za medije bit će u 13 sati.

SISAK – Tiskovna konferencija Bošnjačke demokratske stranke za Sisačko-moslavačku županiju će se održati 15. travnja (ponedjeljak)  u 13,30 sati u  zgradi Političkih stranaka u Sisku (dvorana za tiskovne konferencije).  Predstavnici BDSH  na tiskovnoj konferenciji su  predsjednik BDSH za Sisačko-moslavačku županiju Alija Avdić, dipl. krim. i potpredsjednik BDSH Enis Dugonjić, dipl. krim. Tema tiskovne konferencije BDSH  za Sisačko-moslavačku županiju je  1.Obavještavanje javnosti o Odluci BDSH  za Sisačko-moslavačku županiju o izlasku na lokalne izbore  19. 05. 2013 g. i 2. Prezentiranje   Programa  za lokalne izbore, BDSH za Sisačko-moslavačku županiju.

SISAK – U ponedjeljak, 15.04. 2013. u prostorijama Dnevnog centra slijepih, Marina Držića 22 u Sisku, s početkom u 17h, održat će se predstavljanje Dijabetičkog društva grada Siska koje neprekidno djeluje već od 1996. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže.

Komentirajte