Naslovnica Vijesti Hrvatska Top pet tretmana za lijepu kožu i tijelo bez celulita

Top pet tretmana za lijepu kožu i tijelo bez celulita

S prvim danima proljeća postajemo više nego inače inspirirani za promjenom svog izgleda. Gledajući nove trendove ,a u skladu s napretkom medicine i tehnologije za poboljšanje vanjskog izgleda postoje postupci koji u vrlo kratkom vremenu mogu  lice učiniti  blistavijim i s manje bore, a tijelo s manje celulita i čvršćeg tonusa. Da ova prva rečenica ne bi zavarala i nametnula zaključak kako su instant riješenja uvijek najbolja razgovarali  smo s doktoricom Natalijom Pavlović  koja se u Sisku( www.medicina –estetika.hr) bavi estetsko korektivnim postupcima, a  koja je naglasila   kako se o ljepoti lica i tijela treba brinuti kontinuirano u skladu s najnovijim anti anging trendovima vezanim za zdravu i pravilnu prehranu, tjelovježbu i estetsko medicinske postupke. Dakle ako se odlučite proljeće i ljeto dočekati lijepe i zadovoljne svojim izgledom poslušajte par savjeta doktorice o postupcima i tretmanima koje možete učiniti u Medicini Estetici u Sisku. Vrhunski stručno priznati postupci za pomlađivanje koji su imperativ u industriji ljepote dostupni su i vama. Celulit, oblikovanje tijela, akne, strije i bore uspješno se riješavaju sinergijom znanja i tehnologije. Najnovija tehnologija odobrena od FDA i  Hrvatske agencije za lijekove i medicinske proizvode jamči sigurnost.

Top pet tretmana:
Na prvom mjestu je  kemijski piling koji će skinuti odumrle stanice kože, koja  postaje sjajnija, glađa a bore manje vidljive. Piling se radi s alfa hidroksi kiselinama koje skidajući epidermalni sloj kože, a neke kiseline i dermalni sloj podražju  kožu na proizvodnju kolagena, elastina i hijalurona. Koža je obnovljena s manje hiperpigmentacija i mrlja te ujednačenog izgleda. Postupak odličan za različite pigmentacije,znakove starenja kože, akne i pomlađivanje kože.

Zahvat broj dva za osobe koje ne preferiraju kemijski piling, a vratile bi blistavi sjaj koži skidajući odumrle stanice je dijamantna mikrodrmoabrazija. Tim postupkom se eksfolijacijom najgornjeg sloj epidermisa  čiste pore,a vakum koji je istovremen s rotacijom dijamanata stimulira cirkulaciju odnosno metabolizam stanica. Dijamantna mikrodermoabrazija je riješenje za solarna i senila oštećenja kože, plitke ožiljke , strije i bore.

Zahvat broj tri je radiofrekvencija kojom koža postaje čvršća, punija i glađa jer akumulacijom topline u dermisu pojačava se sinteza kolagena, stimulira cirkulacija i ubrzavaju metabolički procesi izmjene tvari. To je novija tehnologija kojim možemo oblikovati tijelo, smanjiti celulit, smanjti lokalizirane nakupine masnog tkiva kao recimo podbradak ,te smanjti bore i pojačati strukturu kože. Radio frekvencija je jedna od uspješnijih metoda u liječenju akni i proširenih pora. Za riješavanje većine problema potrebno je bar šest tretmana. Često se kombinira s radijalnom endodermo terapijom i cryo terapijom te se dobiva fantastičan rezultat.

Zahvat broj četri popularan na crvenom tepihu koji u kratkom vremenu vraća sjaj, svježinu i ljepotu kože je mezoterapija.Mezoterapija je postupak kojim intradermalnom aplikacijom ne umrežene hijaluronske kiseline, vitamina i aminokiselina obnavljamo kožu iznutra. Malim iglicama apliciraju se navedene supstance direktno u kožu lica, šaka, vrata i dekoltea. Zahvat je ne invazivan, gotovo bezbolan (mogućnost nanošenja anestetske kreme) i vrlo učinkovit. Potrebno je učiniti bar tri tretmana po protokolu za uspješnost terapije,te održavanje 1 puta godišnje kao prevencija i smanjenje znakova starenja kože.

Zahvat broj pet kojim iz Medicine Esteike izlazite vidno pomlađeni je punjenje bora, usana i oblikovanje lica punjačima hijaluronske kiseline. Ta supstanca se prirodno nalazi u našem tijelu, najviše u koži i služi kao potpora kolagenu i elastinu za održavanje tonusa kože. Prirodno se s godinama razgrađuje te lice gubi volumen, crte lice postaju oštrije i grublje, bore vidljivije, usne tanje. Zahvat je odličan izbor za muškarce i žene koji žele u kratkom vremenu vratiti mladoliki izgled lica.  Zahvat je bezbolan jer se prije aplikacije filera nanese anestetska krema. Rezultati su vidljivi odmah, a potpuni učinak filera je nakon sedam dana kad hijaluron navuče vodu koja još dodatno popuni regiju u koju je filer apliciran. Trajanje filera je 6-9 mjeseci potom se postupak ponavlja. Nakon dvije aplikacije učestalost ponavljanja se smanjuje.
Učinite nešto lijepo za svoju kožu i svoje tijelo te budite zadovoljne sobom. Sinergija znanja i tehnologije omogućuje uspjeh u riješavanju različitih estetskih problema. Ljepota nije nedostižna.

Individulan pristup,konzultacija i savjet doktorice uz predhodnu najavu  na telefone: 044 540 221 ili 091 1534804 www.medicina-estetika.hr

(promidžbeni tekst)

Komentirajte