Naslovnica Najave Najave za petak, 05. travnja

Najave za petak, 05. travnja

NOVSKA – 45. sjednica Gradskog vijeća Grada Novske će se održati 5. travnja 2013. godine (petak) s početkom u 9,00 sati.

SISAK – Predstavljanje prvog „Siscia fotomaraton“ biti će na konferenciju za novinare koja će se održati u petak, 5. travnja 2013. godine, u 10 sati u prostorijama Foto galerije Siscia obscura u Ulici I. K. Sakcinskog 2. Siscia fotomaraton organiziraju Foto klub “Siscia obscura” i Foto galerija “Siscia obscura”, pod pokroviteljstvom gradonačelnika Dinka Pintarića.

SISAK – Gradonačelnik Dinko Pintarić prisustvovat će promociji knjige dr.sc. Rašida Zuke „Prometni sustav Sisačko-moslavačke županije“ te predstavljanju projekta osnivanja Veleučilišta Petrinja i Sisak. Promocija će se održati u organizaciji Obrazovnog centra Kotva d.o.o. u petak, 5. travnja 2013. s početkom u 11 sati u amfiteatru Srednje strukovne škole Kotva Sisak (Ulica Marijana Celjaka 88 b).

SISAK – Udruga HVIDR-a Grada Siska organizira otvoreno prvenstvo u kuglanju u petak, 5. travnja 2013. godine, u prostorijama HVIDR-e,
Sisak, Lj. Gaja 17, s početkom u 11.30 sati. Otvorenju će nazočiti član Savjeta za pitanja hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata Ivica Pandža. Završnica prvenstva je 30. travnja 2013. godine.

SISAK – Nositelj Nezavisne liste za Europski parlament Ivan Jakovčić i kandidatkinja na listi dr. Nela Sršen, pozivaju Vas na druženje s novinarima u Sisku u petak  5. travnja, s početkom u 14,00 sati, u hotelu Panonija, u Sisku.

KUTINA – Potpisivanje Koalicijskog sporazuma o zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima u svibnju 2013. godine u Kutini, između stranaka: Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske narodne stranke-liberalni demokrati, Hrvatske demokratske regionalne stranke i Demokratske stranke umirovljenika će se održati u petak, 05. travnja 2013. godine u hotelu Kutina s početkom u 16.30 sati.

Komentirajte