Naslovnica Vijesti Hrvatska Cirkus Mother Africa u veljači u Zagrebu

Cirkus Mother Africa u veljači u Zagrebu

Cirkus Mother Africa 23. veljače nastupiti će u Zagrebu, u Koncertnoj dvorani “Dražen Petrović”.

Najinovativniji cirkus na svijetu Mother Africa, koji svojim izvedbama očaravaju publiku pritom prenoseći 100% zabave, 100% energije, 100% afričke glazbe i plesa u svom najboljem izdanju po prvi puta dolaze u Zagreb. Hrvatska publika imat će priliku uživati u novim, zanimljivim izvedbama cirkusa koji aktivira sva osjetila i oduzima dah!

Popularno nazvan “Cirkus Osjećaja”, prepun je različitih točki koje su s lakoćom prezentirane publici. Show uključuje akrobacije, izvrsno sinkroniziranu glazbenu pozadinu, te kostimografiju inspiriranu tradicionalnim afričkim plesačima. Svatko može osjetiti energiju i radost života s kontinenta za koji kažu da je kolijevka čovječanstva, a kombinacija tradicionalnog afričkog folklora i modernog cirkusa čini ih zaista posebnima.

Zahvaljujući profesionalnim akterima, predstava uvodi publiku u raznobojni, zaigrani cirkus koji paralelno na autentičan i predivan način ostavlja bez daha. „Divlje, raznobojno i veselo“ – obećanje je za sve posjetitelje.

Više od 40 izvođača iz cijele Afrike puna 2 sata stvaraju umjetnost istovremeno se odlično zabavljajući zajedno s publikom. Svaki od plesača je i pjevač ili glazbenik, a neki od njih su sve odjednom: plesač, pjevač i svirač! Svaki dio predstave ima svoj vrhunac, a svi dijelovi su povezani u kompaktnu cjelinu nazvanu Mother Africa. Unatoč činjenici kako su izvođači iz različitih dijelova Afrike, oni čine jednu veliku obitelj prenoseći zabavu i strast kako na pozornicu tako i na publiku.

Ulaznice za najinovativniji cirkus na svijetu u prodaji su od ponedjeljka  01.10.2012.g,na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, te na www.eventim.hr.

Cijene ulaznica su:

Vip parter: 290 kuna
Parter:220 kuna
Donje tribine: 180 kuna

Komentirajte