6.7 C
Sisak
Subota, 16 listopada, 2021

Poznati pobjednici turnira

- Marketing-spot_imgspot_img

  Nakon četiri tjedna druženja uz program Nema računala? Kužim – igram se i družim!, na kojem je sudjelovao velik broj djece, održano je i finale te je odlučeno o pobjednicima svih igara.

U igri UNO u finalnom natjecanju najsretniji igrač i pobjednik bio je devetogodišnji Luka Kokić. U finalnoj igri Država, grad, selo održanoj najbolja poznavateljica pojmova na zadano slovo bila je 13-godišnja Valentina Smuđ.

Natjecanje u slaganju LEGO kocaka pobudilo je najveće zanimanje djece, koja su tri tjedna slagala LEGO kocke na zadane teme: sisački Stari most, robot, svemirska letjelica. U velikom finalnom natjecanju sudjelovalo je petero najboljih, a zadatak je bio brod. U jakoj konkurenciji vrlo spretnih i maštovitih dječjih ruku najbolji su bili 11-godišnji Kristijan Aleksić i 12-godišnji Luka Posilović.

U najveselijoj igri, BINGO, u finalnoj igri najviše sreće imala je 10-godišnja Helena Žigić.  Kviz općeg znanja pod imenom Nije teško, nego urnebesno smiješno! održan je 16.08. i 22.08. u dvije kategorije. Najviše znanja pokazali su 11-godišnji Franko Korzo u kategoriji nižih razreda i 13-godišnja Valentina Smuđ u kategoriji viših razreda.

Najbolji natjecatelji svih igara nagrađeni su nagradama koje su osigurali sponzori – nakladničke kuće Školska knjiga i Mozaik knjiga te knjižara i papirnica AMK. Na kraju recimo kako više od preko stotinu i dvadeset posjeta ovim igrama govori da se djeca rado okupljaju i druže i bez računala, te da ljeto u gradu može biti zanimljivo i zabavno uz dobro osmišljene programe.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti