6.9 C
Sisak
Nedjelja, 16 siječnja, 2022

Najave za subotu, 16. travnja

- Marketing-spot_imgspot_img

SISAK – U sklopu ovogodišnje akcije „Uskrs s Inom“ INA u subotu 16. travnja s početkom u 11 sati u Domu rafinerije organizirati će se zabavni program za djecu građana Siska i Ininih zaposlenika. Program uključuje predstavu „Mala zelena gusjenica“ u režiji Tee Gjergjizi Agejev, interaktivnu igru potrage za uskršnjim jajetom i dječji disco.

SISAK – Policijska uprava sisačko-moslavačka i Autoklub Sisak u suradnji sa Motoklubom “Siscia” iz Siska u subotu, 16. travnja  2011. godine, u s početkom u 12 sati, provesti će preventivno-edukativnu akciju pod nazivom „SIGURNO DO CILJA I NA DVA KOTAČA – 2011“.

SISAK – U subotu., 16.travnja 2011. godine., u Osnovnoj školi 22. lipnja, s početkom u 10.00 sati u organizaciji GDCK Sisak održati će se međužupanijsko natjecanje mladeži HCK. Natječe se šesnaest ekipa s područja Zagrebačke i Sisačko-moslavačke županije, od toga deset u kategoriji podmlatka i šest u kategoriji mladeži. Pobjedničke ekipe odlaze na državno natjecanje koje će se održati u svibnju u Zagrebu.

LEKENIK – Ekološko – humanitarni  projekt  „Misli zeleno“  će biti održan u  subotu, 16. travnja 2011. u SOS Dječjem selu Lekenik s početkom u 10,00 sati u sklopu obilježavanja „DANA PLANETA ZEMLJE“ i „MEĐUNARODNE GODINE ŠUMA 2011.“ Ovim projektom želi se kroz ekološko-edukativnu aktivnost za dobrobit Dječjeg sela i lokalne zajednice ostvariti humanitarna donacija za SOS Dječje selo te istovremeno povećati svijest ljudi da „MISLE  ZELENO“ te takvim i sličnim inicijativama i akcijama kroz „MEĐUNARODNU GODINU ŠUMA 2011.“, i „DAN PLANETA ZEMLJE“ pomognu u očuvanju Ozonskog omotača oko planete Zemlje.

SISAK – U subotu, 16. travnja 2011.  godine, s početkom u 16,30 sati, na Gradskom stadionu u Sisku, igra se Prvenstvena nogometna utakmica 26 kolo, III HNL Zapad, proljetni dio natjecateljske sezone 2010/2011. između HNK «SEGESTA « Sisak i NK « JADRAN « iz Poreča.

KUTINA – Turistička zajednica grada Kutine i ovaj put organizira popularnu biciklijadu povodom Dana planeta Zemlje. U Kutini će se ona održati  u subotu 16 .travnja. Već tradicionalna promidžbeno-ekološka manifestacija “Dan planeta Zemlje na biciklu u Moslavini” vozit će se i ove godine, osmu godinu zaredom, po prvi puta od Kutine do Piljenica, na ruti koja prolazi netaknutom prirodom i vodi u jednu od najzanimljivijih općina koja je posebna po svojem očuvanom krajoliku i autentičnosti, a svim sudionicima nude dvije rute vožnje koje će Vam otkriti Moslavinu punu iznenađenja:
I. Duža -ekstremnija ruta (24.3 km), start u 11.00 h
(Trg kralja Tomislava Kutina -Husain -Batina -Ilova – Piljenice -Lipovljani – Banova Jaruga – Piljenice )
II. Kraća -obiteljska ruta (12 km), start u 11.00 h
(Trg kralja Tomislava Kutina -Husain -Batina -Ilova – Piljenice)

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti