Naslovnica Vijesti SMŽ Proglašeni najbolji sportaši županije za 2010. godinu

Proglašeni najbolji sportaši županije za 2010. godinu

Petrinjci Ana Silaj i Alen Mikić proglašeni su najboljom sportašicom i sportašom Sisačko-moslavačke županije u 2010. godini. Mladi Silaj i Mikić već godinama plešu u Športskom akorobatskom rock & roll klubu MegaRock iz Petrinje, a trenutačno su reprezentativci Hrvatske u kategoriji mlađih juniora. Prošlu su godinu postali ukupni pobjednici Kupa Hrvatske i ukupni pobjednici Svjetskog kupa, kao i europski te svjetski prvaci.

Najuspješnija momčadu u 2010. godini je Rukomeni klub Siscia, a najbolja ženska sportska ekipa Streljački klub Magnum iz Kutine.

Nagrada za najboljeg lanjskog trenera pripala je Vladimiru Sekuliću, treneru hrvatske hrvačke reprezentacije.

Školsko športsko društvo Gimnazijalac Gimnazije Sisak najuspješnije je u kategoriji srednjih škola dok su u kategoriji osnovnih škola najbolje ŠŠD Ribari iz OŠ Braća Ribar iz Siska. Ngardu su dobili i mali olimpijci Dječjeg vrtića Kutina za najbolji rezultat na 9. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića za područje Županije.

Tradicionalno su dodijeljena i priznanja za sportske nade. Njih su dobili: Elena Pazman, Lana Sučec, Tereza Dejanović, Tena Desić, Doris Vlajsović, Borna Borčilo, Domagoj Pleše, Jurica Lacković, Marko Filipović i Dino Hrenar.

Komentirajte