15.3 C
Sisak
Srijeda, 20 listopada, 2021

Marko Rafaj Baničekici: Svi iznosi sa ovrha idu Vodovodu, a Vi skrećete pozornost sa bitnijih tema

- Marketing-spot_imgspot_img

Na priopćenje predsjednice sisačkog SDP-a Kristine Ikić Baniček reagirao je odvjetnik Marko Rafaj.On je svoje priopćenje počeo s poslovicom „Besposlen pop i jariće krsti“ kako i ocjenjuje cijelo priopćenje gradskog SDP-a.

“Ovo Vaše priopćenje je skretanje teme sa bitnijih i konkretnijih problema koji su prisutni u društvu i to npr. brojni bespotrebni savjetnici, grandiozne kuhinje i ostalo, a što je bilo predmet prijašnjih članaka, ali i predmet rada državnih institucija. Isto tako, Vaše priopćenje je nastavak neprovjerene i neargumentirane medijske hajke započete na aktualnom satu Gradskog vijeća Grada Sisak, a kao što sam i tamo pismeno odgovorio Vi na žalost ne poznajete temu o kojoj dajete priopćenje. Umjesto da Vaš šarm, ljepotu i želju za političkom promocijom iskoristite na konkretan i argumentiran način Vi se prihvaćate nečega što na žalost ne znate ili vjerojatnije ne želite znati.” – ističe Marko Rafaj.

U nastavku se kaže:  “Iz svakog prijedloga za ovrhu vidljivo je da se svi iznosi koji su navedeni u prijedlogu za ovrhu uplaćuju u korist Sisačkog vodovoda d.o.o., a ne kao trošak u moju korist tako da Vaša matematika nikako ne stoji, jer sam ja plaćen u mjesečnom paušalnom iznosu koji je daleko, daleko manji nego što ste to Vi izračunali. Koliko??
Da Vas je to zanimalo tada bi sačekali rezultat rada državnih institucija koje su na Vašu žalost utvrdile da nema niti govora o iznosima koje Vi navodite i da je u mojem radu sve transparentno.” – kazuje Rafaj koji je poručio da je njegov odvjetnički ured u 2010. godini za Sisački vodovod d.o.o. zaradio 1.155.086,99 Kn. Uz same ovrhe, kazuje Rafaj, on za paušalni iznos obavlja i druge poslove vezane za postupke koje Vodovod ima u vrijednosti do iznosa 500.000,00 kuna te za sve radne sporove.

“Prema tome, kako sam ja odvjetnik, a ne političar molim da se na mojem imenu više ne skupljaju jeftini politički poeni, jer ću na Vašu žalost i trošak biti prisiljen pokrenuti odgovarajući sudski postupak radi zaštite svoje časti i ugleda.” – poručio je Marko Rafaj Kristini Ikić Baniček.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti

9 KOMENTARI