Naslovnica Vijesti Sisak Natječaj za sisačke Volontere godine

Natječaj za sisačke Volontere godine

Povodom obilježavanja 5. prosinca – Međunarodnog dana volontera, Grad Sisak dodijelit će i ove godine, druge zaredom, priznanja za volontere godine. Udruge koje djeluju na području Grada Siska moći će prijaviti osobu za koju smatraju da je svojim radom tijekom 2010. godine dala izniman doprinos razvoju kulture volonterstva u lokalnoj zajednici. Prema pravilima nominirana može biti osoba koja je državljanin Hrvatske, ima prebivalište na području Grada Siska, starije je od 15 godina i koja je volontirala na području Grada Siska, ali ne u smislu stručnog osposobljavanja prema Zakonu o radu. Također ne smije biti nominirana osoba koja je lani dobila priznanje ‘’Volonteri godine Grada Siska’’.

Udruge mogu svoje prijave dostaviti na prijavnom obrazcu koji se može preuzeti u Gradskoj vijećnici ili na službenim web stranicama Grada Siska, www.sisak.hr, pod linkom “Udruge građana”, a ispunjeni obraza treba poslati nazad u Grad Sisak s naznakom: “Volonteri godine Grada Siska” do 7. prosinca 2010. godine.

Javna priznanja volonterima uručit će gradonačelnik Grada Siska, 9. prosinca 2010. godine, u Gradskom društvu Crvenog križa Sisak.

Komentirajte