4 C
Sisak
Subota, 20 travnja, 2024

Najave za ponedjeljak, 09. kolovoza

Datum:

Marketing

KOMAREVO – Djeca, starosne dobi od 3 do 7 godina, polaznici igraonice Odjela Caprag Narodne knjižnice i čitaonice Sisak, u ponedjeljak, 9.08.2010. u 9.30 sati posjetit će Eko obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo „A-Ž“ u Komarevu. Naime, još od prošle jeseni djeca redovito obilaze i aktivno sudjeluju na poljoprivrednom gospodarstvu obitelji Šipuš na način da su proljetos posadili svoju „vrtnu tortu“. “Tortu“ čini različito aromatično-ljekovito bilje i cvijeće. Ovom će se prigodom na imanju upriličiti susret djece iz igraonice i korisnika Centra za rehabilitaciju Komarevo. Zajedno će brati urod ljekovitog bilja melise i nevena.
Ova akcija ima humanitarni karakter jer će ubrani urodi biti prodani udruzi za socijalnu ekologiju Zeleno zlato. Daljnja je suradnja planirana u samom Centru za rehabilitaciju Komarevo kada će svi zajedno sudjelovati u radionici izrade kreme od nevena.

PETRINJA – U ponedjeljak, 09. kolovoza, od 21,30 sati na Trgu hrvatskih branitelja u Petrinji biti će održana modna revija “Tradicijom u budućnost” uz glazbeni program dueta SONIC.

Možda vas zanima...

Obilježite Dan planeta Zemlje u Ekološkom centru Vrata Zrinske gore

Ekološki centar „Vrata Zrinske gore“ obilježit će 22. travnja,...

Zabavno-rekreativna manifestacija „Dan planeta Zemlje u Moslavini“ po jubilarni 20. put

ZBOG LOŠEG VREMENA OTKAZUJE SE PROGRAM OD SUBOTE. NEDJELJA...

Najavljen rekordan broj manifestacija u Lonjskom polju

Javna ustanova Park prirode Lonjsko polje najavila je rekordan...

Humanitarni koncert “Pomozimo Katarini Nerlović”

U utorak, 30. travnja, organizira se u Lipovljanima humanitarni...