Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za srijedu, 09. prosinca

Najave za srijedu, 09. prosinca

PETRINJA – U srijedu, 09. prosinca, s početkom u 12 sati u prostorijama Male vijećnice Grada Petrinje održati će se Kolegij gradonačelnika. 

POPOVAČA – Svečanost obilježavanja 75. godišnjice bolnice u Popovači održana će biti u srijedu, 09. prosi9nca, u 12 sati u Domu kulture Popovača.

SISAČKE KNJIŽNICE  – U srijedu, 09. prosinca, od 11 pa do 12.30 sati na Dječjem odjelu sisačke Narodne knjižnice i čitaonice održana će biti predškolska radionica “Polarne slike”. Od 14 pa do 15 sati na Odjelu Caprag održana će biti likovna i kreativna radionica za predškolce i osnovnoškolce “Pahuljice nad Capragom”. U Odjelu Caprag Narodne knjižnice i čitaonice Sisak nastavlja se u srijedu i «Čitanje na glas». Naime, prednatjecanje u čitanju na glas za učenike 6-ih razreda održat će se 09.12.2009. u 17.00 sati, a u 17 sati na Dječjem odjelu knjižnice održana će biti prezentacija OnLine Radija.

SISAK – U Osnovnoj školi “22.lipnja” u srijedu  9. prosinca bit će održan Božićni sajam. Svi učenici pripremali su
različite prigodne poklone koje će prodavati za pomoć svojim prijateljima potaknuti temom mjeseca –humanost. U zabavnom dijelu programa sudjelovat će Akrobatski rock n roll klub Z&D, Plesni klub TINA, klaun Cuni, a zainteresirani će moći zaigrati Čovječe, ne ljuti se – uživo. Priprema se i zanimljiva tombola. Božićni sajam započinje u 17 sati.

Komentirajte