Naslovnica Sport Ostali sportovi Mlade mažoretkinje Siska solidne na EP

Mlade mažoretkinje Siska solidne na EP

mazoret1Sisačke mažoretkinje, koje su nedavno nastupile na Europskom prvenstvu u poljskom gradu Opoli, u brojnoj konkurenciji dostojno su predstavile grad, županiju i zemlju.

Kadeti – mini formacija pom-pon osvojila je 8. mjesto, kadeti – mini formacija sa štapom 9. mjesto, juniorke – mini formacija štap 7. mjesto i juniorke – velika formacija pom-pon 9. mjesto.

 -S obzirom na uvjete u kojima radimo i sredstvima kojima raspolažemo, u usporedbi s ostalim europskim predstavnicima, rezultati su više nego dobri. K tome, ovo je ovoj talentiranoj mladoj generaciji bio prvi nastup izvan domovine. – kazala nam je voditeljica Sisačkih mažoretkinja Željka Banović.mazoretkinje

Sljedeći tjedan Sisačke mažoretkinje odlaze na nastup u Opatiju i Viškovo pokraj Rijeke, a kontinuirano provode pripreme za obilježavanje svoje 10. obljetnice, koja će biti održana u studenom ove godine.

Ovih dana traju upisi u Sisačke mažoretkinje, a osim djevojčica mogu se javiti i dječaci. Upravo je jedan dječak iz redova Sisačkih mažoretkinja, Antonio Pirc, privlačio pozornost u Poljskoj, jer bio je jedini muški natjecatelj među 2700 predstavnika iz 96 ekipa i 8 nacija.

Sisačke mažoretkinje vježbaju u OŠ Braća Bobetko i OŠ Ivana Kukuljevića u Sisku. Sve dodatne informacije mogu se dobit na broj telefona 091 883 55 74.

Komentirajte