Naslovnica Sport Ostali sportovi Tigrići još jednom dokazali snagu i umijeće

Tigrići još jednom dokazali snagu i umijeće

Na 10. Memorijalu poginulim bojovnicima, natjecanju zavidne kvalitete i konkurencije održanom u Zagrebu, deset natjecatelja Karate kluba Tigar iz Siska kroz devet kategorija osvojili su ukupno devet medalja.

Za KK Tigar nastupili su: Aneta Tkalčec, Andrea Karagić, Lucija Kosina, Patricija Kosina, Borna Poljak, Ema Pauček, Mirna Đurić, Ejla Poljak, Iva Dužić, Dario Dragičević.

Patricija Kosina u svom prvom natjecateljskom nastupu u kategoriji mlađih učenica osvojila je srebrnu medalju i ugodno iznenadila trenera Igora Maleka.

U brojnoj konkurenciji mlađih učenika 7. i 8. Kyu Borna Poljak hrabrim nastupima došao je do brončane medalje, kao i Ema Pauček.

Najtrofejnija natjecateljica kluba Mirna Đurić ponovo je odradila nastupe u vrhunskoj formi, te uvjerljivim pobjedama osvojila zlatnu medalju.

Ejla Poljak u kategoriji učenica probila se do četvtfinala u kojima je posustala, ali se izuzetno dobro snašla u repasažnim nastupima te na koncu osvojila brončanu medalju.

Ejla Poljak i Mirna Đurić okušale se se i u konkurenciji mlađih kadetkinja, ali bez značajnijeg uspjeha. Ipak, prikupile su veliko iskustvo za buduće nastupe.

U svojoj matičnoj konkurenciji mlađih kadetkinja Iva Dužić nije uspjela postići uspjeh, ali je bolji plasman ostvarila u starijoj kategoriji kadetkinja. Bez većih poteškoća završila je na izuzetnom drugom mjestu.

Dario Dragičević povratak u natjecateljske vode obilježio je osvajanjem srebrne medalje, nakon što je izgubio finale uskom razlikom 2:1.

Dvije srebrne medalje osvojene su i u ekipnim nastupima.
U kategoriji učenica srebrno odličje osvojila je ekipa u sastavu Ejla Poljak, Mirna Đurić i Ema Pauček, a u kategoriji kadetkinja Ejla Poljak, Mirna Đurić i Iva Dužić.

Natjecanje se odvijalo tijekom nedjelje, 29.ožujka 2009. u sportskoj dvorani OŠ Petar Zrinski u Zagrebu. 10. Memorijal poginulim bojovnicima okupio je blizu 200 natjecatelja iz 51 kluba.

Komentirajte