Naslovnica Vijesti Hrvatska Hatebreed na Tuborg Green Stageu!

Hatebreed na Tuborg Green Stageu!

Da će Tuborg Green stage okupiti neka od najvećih imena žestoke glazbe današnjice bilo je jasno već nakon potvrđenih headlinera – Dimmu Borgir i Anthrax. No, da nastavljamo u istom stilu govori i potvrđen nastup jedne od najvećih hardcore/metal grupa svih vremena – amerikanaca Hatebreed! Osnovani 1994. kao klasični hardcore bend, Hatebreed već prvim vinilnim singl i EP izdanjima izaz iva ju pažnju underground krugova i nagovješćuju uspješnu karijeru. A uspjeh je stigao zaista neoček iva no i brzo. Njihov album prvijenac “Satisfaction is the Death of Desire” i danas stoji zabilježen kao najprodavaniji debitantski album u povijesti kultne nezavisne etikete Victory Records.

Za razliku od većine sličnih bendova, čvrsto vezanih za hardcore i punk scenu, Hatebreed kreću na turneje sa Slayer, Slipknot, Deftones i Napalm Death i time stječu mnogobrojne poklonike i na heavy metal sceni. Metal utjecaji postaju sve očitiji na nadolazećim albumima, a sjajna kombinacija sirove hardcore energije, žestokih thrash metal riffova i iskrenih tekstova dovodi Hatebreed do svjetske popularnosti koja uključuje i nastupe na najvećim svjetskim fest iva lima poput Downloada i Wackena, te mjesto headlinera drugog stagea Ozzfesta. Karizmatični frontmen Jamey Jasta profilira se u jednog od najvažnijih ljudi na sceni, pokreće vlastitu izdavačku kuću, sudjeluje u mnogim glazbenim projektima te postaje voditelj kultne MTV glazbene emisije  – “Headbanger’s Ball”.

Svojom glazbom ne oduševljavaju samo fanove nego i glazbenu kritiku  koja im svoje štovanje iskazuje nominacijom za nagradu Grammy. Priča o Hatebreed i njihovom uspjehu novo poglavlje dob iva prošlogodišnjim live dvd-om “Live Dominance” koji odmah po objavlj iva nju osvaja 1. mjesto na američkoj Billboard listi najprodavanijih dvd izdanja! No, usprkos stotinama tisuća prodanih albuma i vrhovima top lista, usprkos sjajnim recenzijama i nagradama, svi se slažu da je najbolje izdanje grupe Hatebreed upravo ono koncertno. Poznati su po nevjerojatno energičnim i žestokim nastupima te fanatičnoj odanosti svojoj publici (u jednom dijelu karijere održali su nevjerojatnih 600 koncerata u dvije godine), pa je njihov koncert vrhunski doživljaj za svakog ljubitelja žestoke glazbe, a svoj premijerni hrvatski nastup će imati upravo na na T-Mobile INmusic fest iva lu.

 ***

Festivalske ulaznice moguće je kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj po cijeni od 350 do 550 kuna, ovisno o datumu kupnje, a T-Mobile je za svoje korisnike pripremio posebne pogodnosti. Tako  rezervacijom ulaznice putem SMS poruke, svi T-Mobile korisnici mogu ostvariti popust od 50 kuna pri kupnji jedne ulaznice u T-Centrima (prazna poruka se šalje na broj 2255).  

Cijena fest iva lske ulaznice (za dva dana):

400 kn   01.03. – 01.05.2009.
450 kn   01.05. – 15.06.2009.
500 kn   15.06. – 24.06.2009.
*na dan fest iva la ulaznica je skuplja za 50 kn
Cijena dnevne ulaznice (za jedan dan):

450 kn   15.06. – 25.06.2009.
*na dan fest iva la cijena ulaznice je ista
Popusti:

T-Mobile korisnici rezervacijom ulaznice putem SMS poruke ostvaruju popust od 50 kuna (prazna poruka se šalje na broj 2255)

T-Mobile INmusic festival

24. i 25. lipnja 2009.

Jarun – Zagreb

www.t-mobileinmusicfestival.com

 MOBY

FRANZ FERDINAND

KRAFTWERK

N*E*R*D

LILY ALLEN

YEAH YEAH YEAHS

DIMMU BORGIR

ANTHRAX

HATEBREED

ART BRUT

SERGENT GARCIA

i mnogi drugi…

 

Komentirajte