Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za četvrtak 30. listopada

Najave za četvrtak 30. listopada

SISAK – U četvrtak, 30. listopada 2008. godine s početkom u 10 sati u kabinetu gradonačelnika (Rimska 26) bit će održana 98. sjednica Gradskog poglavarstva Grada Siska.

SISAK – “Sustav upravljanja sigurnošću hrane i ostali sustavi upravljanja u prehrambenoj industriji” tema je jednodnevnog besplatnog seminara što ga organizira Razvojna agencija SI-MO-RA u četvrtak u 9 sati.

SISAK – Djeca iz Dječjeg vrtića Sisak Stari, objekt Ciciban – skupina Krijesnice, zapalit će u četvrtak, 30. listopada u 10 sati i 30 minuta, u povodu Svih svetih, svijeće na spomeniku poginulim braniteljima u Parku dr. Franje Tuđmana.

BEČ – Na poziv predsjednika Instituta europskih regija (IRE) prof. dr. Franza Schausbergera izaslanstvo Sisačko-moslavačke županije boraviti u Beču, Republika Austrija, u četvrtak, 30. listopada 2008. godine. Tom će se prigodom Županija predstaviti potencijalnim partnerima i investitorima u prostorijama Austrijske obrtničke komore, s početkom u 9 sati.

KUTINA – 55. sjednica Gradskog poglavarstva Grada Kutine održat će se 30. listopada od 11 sati u Gradskoj vijećnici. 

PETRINJA – Akcija dobrovoljnog darivanja krvi bit će održana u četvrtak 30. listopada od 9 do 14 sati u prostorijama petrinjskog Crvenog križa u Turkulinovoj ulici.  Iz Crvenog križa pozivaju darivatelje da se odazovu u što većem broju.

KUTINA – Javna rasprava o nacrtu prijedloga proračuna Grada Kutine za 2009. godinu održati će se  u četvrtak , 30. listopada   2008. godine u 19,00 sati u prostoru Arcus Cluba, Pučko otvoreno učilište Kutina, Radićeva 3.

SISAK – Promocija novog broja Riječi 4/2008. održat će se u četvrtak 30. listopada u Ogranku Matice hrvatske Sisak s početkom u 19 sati.

SISAK – U Gradskom muzeju Sisak u četvrtak, 30. listopada 2008. godine u 19,00 sati bit će otvorena izložba „Numizmatički nalazi na novijim arheološkim istraživanjima u Sisku“.

PETRINJA – Prva samostalna izložba slika Ljubice Sodić bit će otvorena u četvrtak, 30. listopada u 18 sati u petrinjskoj Gradskoj knjižnici i čitaonici.

Komentirajte