8.7 C
Sisak
Utorak, 19 listopada, 2021

Najave za četvrtak 23. listopad

- Marketing-spot_imgspot_img

SISAK – Otvorenje Specijaliziranog trgovačkog centra  – STC Sisak. Novi trgovački centar nalazi se pored Interspara u Sisku i obuhvaća devet trgovina na 5.400 kvadratnih metara površine. Otvorenje je u 10,30 sati dok će prije toga predstavnik tvrtke AM PS Zeta Nekretnine Dječjem vrtiću Sisak Stari uručiti donaciju u iznosu od 10.000,00 kuna. STC Sisak prvi je realizirani projekt u Republici Hrvatskoj tvrtke AM PS Zeta Nekretnine.

SISAK – Udruga Novi svijet održat će konferenciju za novinare u četvrtak 23. listopada u 11.00 sati u prostoru Udruge – Trg grada Heindehima bb, Sisak. Povod susretu je predstavljanje savjetnika za roditelje tj. prve brošure projekta “MASLO – mali savjeti, lakši odgoj” pod nazivom “Unaprijedite komunikaciju s vašim djetetom”.  Govorit će se i o projektu kojemu je osnovni cilj jačanje roditeljskih kompetencija.

BANOVA JARUGA – Uz obilježavanje Europskog dana šuma i promicanje biološke raznolikosti u OŠ Banova Jaruga održat će se 23.listopada 2008.godine u 11,00 sati u dvorištu Osnovne škole promotivna sadnja sadnice duda Udruge «Lijepa naša»

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti