6 C
Sisak
Srijeda, 27 listopada, 2021

Crna kronika 21./22. listopad

- Marketing-spot_imgspot_img

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 8 kaznenih djela, od kojih su 4 počinjena od strane nepoznatih počinitelja. Tri kaznena djela počinjena su na području Novske, 2 na području Siska te po jedno na području Sunje, Kutine i Gline.

Zabilježene su 4 prijetnje te po jedna teška krađa, krađa, krivotvorenje novca i kazneno djelo protuzakonitog lova.

U razdoblju od 01. do 17. 10. 2008. godine počinjena je teška krađa u privatnoj šumi između mjesta Donji Hrastovac i Četvrtkovac, Općina Sunja, a koja se vodi kao minski sumnjivo područje, gdje je nepoznati počinitelj posjekao 69 stabala hrasta i otuđio trupce, a vrhove ostavio, čime je vlasnici pričinio veću materijalnu štetu.

Policijski službenici Policijske postaje Novska zbog protuzakonitog lova tragaju za nepoznatim počiniteljem koji je u razdoblju od 17. do 21. 10. 2008. godine u šumskom predjelu kod mjesta Brestača, Grad Novska, pucanjem iz vatrenog oružja odstrijelio jelena težine oko 170 kg . 

Policijskoj postaji Kutina prijavljena je krađa koja je počinjena na groblju na području Općine Popovača, gdje je nepoznati počinitelj sa groba otuđio granitnu vazu.

Do narušavanja javnog reda i mira došlo je u dva slučaja i to fizičkim sukobima na području Siska i Kutine, a počinjeni su od strane 3 počinitelja od kojih su dva bila pod utjecajem alkohola.

Policijski službenici intervenirali su u 3 slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, od kojih su 2 počinjena na području Siska i jedno na području Petrinje.

U obiteljskom nasilju sudjelovala su 4 počinitelja od kojih su dva alkoholizirana zbog opasnosti od daljnjeg činjenja prekršaja zadržana u prostorijama policije do otrježnjenja, a jedan je uhićen i danas će uz optužni prijedlog biti doveden prekršajnom sudu.

Na prometnicama se dogodilo 7 prometnih nesreća i to 6 na području Siska i jedna na području Novske.  U 3 nesreće lakše su ozlijeđene 4 osobe, dok su 4 prometne nesreće za posljedicu imale samo materijalnu štetu.

Pod utjecajem alkohola bila su 3 sudionika, a bjegovi sa mjesta događaja prometnih nesreća nisu zabilježeni.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti