8.7 C
Sisak
Utorak, 19 listopada, 2021

Najave za utorak, 21. listopad

- Marketing-spot_imgspot_img

SISAK – U utorak 21. listopada 2008. godine, u 10 sati, u Gradskoj vijećnici (Rimska 26), gradonačelnik Dinko Pintarić prisustvovat će prezentaciji Strategije razvoja seoskog područja Grada Siska – Ciljevi, prioriteti i mjere. Prezentacija, koju je izradilo dioničko društvo za ruralni razvoj i marketing „Hrvatski farmer“, završna je faza izrade Strategije razvoja seoskog područja, a u javnoj raspravi očekuju se i konkretni prijedlozi kojima bi se ova Strategija mogla unaprijediti.

SISAK – Predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Mato Topić sastati sa sisačko-moslavačkom županicom Marinom Lovrić i članovima Županijskog poglavarstva u utorak, 21. listopada 2008. godine. Bit će riječi o stanju gospodarstva na području Sisačko-moslavačke županije i rezultatima poticajnih mjera u gospodarstvu koje poduzima Županijsko poglavarstvo.  Sastanak, otvoren za javnost, bit će održan u sjedištu Županije (Sisak, S. i A. Radića 36, II. kat, veliki kabinet), s početkom u 9.45 sati.  Nakon Županije, bit će održan sastanak s gospodarstvenicima i obrtnicima u HGK – Županijskoj komori Sisak, s početkom u 10.30 sati, na kojemu će županica Marina Lovrić predstaviti rezultate poticajnih mjera u gospodarstvu. Gosti će u pratnji domaćina u 12.30 sati posjetiti Sisački obrtnički centar, te u 14 sati “Galeković PPS” u Majuru i “Pounje” u Hrvatskoj Kostajnici.

SISAK – Proširena sjednica Gospodarskog vijeća Županijske komore Sisak održat će se u utorak, 21. listopada 2008. godine u 10,30  sati u HGK Županijskoj komori Sisak. Tema je “Gospodarska slika Sisačko-moslavačke županije”.

KUTINA – Javna rasprava “Edukacija i obrazovanje” koja će obuhvatiti teme: “Projekt:Povećanje stope visokoobrazovanih građana u radno aktivnom stanovništvu”, “Projekt: Povećanje informatičkog znanja i vještina građana” te “Projekt: Povećanje znanja stranih jezika radno aktivnog stanovništva” održat će se u utorak , 21. listopada   2008. godine u 19,00 sati u Arcus Clubu, Pučko otvoreno učilište Kutina, Radićeva 3.

SISAK – O suvremenoj ruskoj književnosti, u Odjelu za odrasle Narodne knjižnice i čiatonice Sisak, 21. listopada 2008. u 19.00 sati govorit će Irena Lukšić.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti