2 C
Sisak
Srijeda, 27 listopada, 2021

Kazališna sezona započinje Klopkom

- Marketing-spot_imgspot_img

Predstavom Klopka nastalom prema tekstu  Roberta Tomasa i u režiji Jasmina Novljakovića u Gradskom kazalištu Sisak započinje kazališna sezona 2008./2009. Lani je kazalište bilježilo 169 pretplatnika, a ta će se brojka, sudeći po dosadašnjim prijavama,  uspjeti dosegnuti i ove godine, rečeno je na današnjoj konferenciji za medije Gradskog kazališta Doma kulture Kristalna kocka vedrine. Ravnatelj kazališta, ujedno i redatelj predstave s kojom se otvara sezona, Jasmin Novljaković, naglašava da je zadovoljan dosadašnjim posjetama, jer je na svakoj predstavi dvorana bila gotovo puna, uvijek između 350 i 400 posjetitelja.
Klopka, novi kazališni biser iz radionice Epilog teatra, nastao pod redateljskom palicom Jasmina Novljakovića, krimi je priča koja gledatelja punih sat i pol drži u neizvjesnosti, a zanimljiva će tematika  zasigurno u kazalište ponovo privući velik broj ljubitelja ove umjetnosti. Novljakoviću, doduše, ovo nije prva suradnja s Epilog teatrom. Pod njegovim je ravnanjem ovo kazalište iznjedrilo i predstavu Pravilo prvo koju je sisačka publika imala mogućnost gledati još 2005. godine.
Predstava Klopka na programu je u ponedjeljak, 27. listopada u 19,30 sati u Domu kulture Kristalna kocka vedrine, a nakon toga, do konca godine kazališnom će pretplatom biti obuhvaćeno još nekoliko zanimljivih gostovanja poput Medvjeda Zijaha Sokolovića, Hasanaginice Hrvatskog narodnog kazališta iz Zagreba u režiji Mustafe Nadarevića, te vrlo tražene predstave Kako misliš mene nema, Tetra Exit.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti