8.7 C
Sisak
Srijeda, 20 listopada, 2021

Najave za četvrtak, 16. listopada

- Marketing-spot_imgspot_img

SISAK – U četvrtak 16. listopada 2008. godine, u 10,30 sati, gradonačelnik Dinko Pintarić sa suradnicima će obići Brijunsku ulicu u Galdovu koja je u potpunosti uređena nakon što su je tijekom proteklih nekoliko mjeseci koristili teški strojevi koji su radili na izgradnji kanalizacije u Galdovu. Mjesto okupljanja je raskrižje Ulice Brezovičkog odreda i Brijunske ulice.

SISAK – 18. forumMICRO grupe i Centra za Europsku uniju u suradnji s Razvojnom agencijom Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA d.o.o. , održati će se u gradu Sisku (prostorije HGK-županijska komora Sisak, Kranjčevićeva 16) u četvrtak, 16. listopada, 2008. godine s početkom u 11.00 sati.

SISAK – «Rukopisna ostavština Fabijana Kovača», monografsko izdanje rukopisne ostavštine sisačkog kroničara Fabijana Kovača bit će predstavljeno u četvrtak, 16. listopada s početkom u 12 sati u Gradskom muzeju Sisak. Knjigu će predstaviti prof. dr. sc. Mira Kolar Dimitrijević, prof. Đurđa Zorko i urednik izdanja Vlatko Čakširan.

SISAK – U Obiteljskom centru Sisačko-moslavačke županije predavanje na temu “Prehrana trudnice, dojenje, babinje i njega novorođenčeta” održat će viša medicinska sestra Željka Brodarec. Predavanje, u sklopu projekta “Postat ćete roditelj” počinje u 17 sati.

SISAK – Povodom Međunarodnog dana starijih osoba Dom za stare i nemoćne Sisak organizira druženej korisnika sa najbližima. Ove godine se druženje održava u četvrtka od 17 sati u blagavaonici Doma, a za zabavu je zadužen KUD Seljačka sloga iz Kutine.

SISAK – U Kazalištu 21 u organizaciji Grada Siska, Narodne knjižnice i čitaonice Sisak i Koordinacije
udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Siska, u četvrtak, 16.listopada 2008. u 18.00 sati
bit će promovirana knjiga  Đure Gajdeka «Sisačka bojišnica 1991.-1995.»

SISAK – Promocija kuharice “Kako su kuhale naše češke bake” biti će održana u četvrtak, 16. listopada s početkom u 19 sati u Hotelu Panonija.

PETRINJA – Otvorenje izložbe slika iz ciklusa „Argentinski san“ pod nazivom „Noć uvelih frezija“ autora Rudolfa Patera održat će se u galeriji „Krsto Hegedušić“ u 19 sati.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti

1 KOMENTAR