28 C
Sisak
Petak, 12 srpnja, 2024

Najave za srijedu, 10. srpnja

Datum:

Marketing

SISAK – Predsjednik Vlade Andrej Plenković predsjedat će sastankom Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Hrvatske zajednice općina, u srijedu, 10. srpnja 2024., s početkom u 11 sati, u Sisku (Hotel Panonija, Ul. Ivana Kukuljevića Sakcinskog 21).

Prvi je sastanak u tom formatu održan u Zagrebu, 19. prosinca 2016., radi uspostave načela partnerstva u komunikaciji sa svim hrvatskim županijama, gradovima i općinama.

Tada je dogovorena praksa redovitog usklađivanja višerazinskog upravljanja Hrvatskom, radi njezinoga ravnomjernog regionalnog razvoja. Teme sutrašnjeg sastanka u Sisku bit će obnova i revitalizacija potresom pogođenih područja, ublažavanje posljedica vremenskih nepogoda u poljoprivredi, mjere za borbu protiv klimatskih promjena, aktivnosti u okviru daljnjeg unaprjeđenja standarda sustava obrazovanja te uloga različitih dionika u razvoju primarne zdravstvene zaštite.

Uoči početka sastanka, u 10.50 sati, dodijelit će se niz ugovora iz Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne i regionalne samouprave za razvoj javne turističke infrastrukture Ministarstva turizma i sporta.

KUTINA – Potpisivanje ugovora sa izvođačem radova STRABAG d.o.o. za nastavak izgradnje nogostupa u Batini će se održati u srijedu, 10.7.2024. godine u prostoru Gradske vijećnice Grada Kutine na adresi Trg kralja Tomislava 12, Kutina s početkom u 10,00 sati.

- Marketing -

Možda vas zanima...

Najave za četvrtak, 11. srpnja

PETRINJA - Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Mihael Jurić s predstavnicima...

Najave za utorak, 9. srpnja

KUTINA - U utorak, 9.7.2024. godine s početkom u...

Najave za nedjelju, 7. srpnja

SISAK - U nedjelju, 7. srpnja, organizira se tradicionalna,...

Najave za subotu, 6. srpnja

KRAPJE - U subotu, 6. srpnja 2024., s početkom...