35 C
Sisak
Petak, 12 srpnja, 2024

Streljačice i streljači HVIDRA-e Sisak pobijedili u Vrbovcu

Datum:

Marketing

U Vrbovcu je 16. lipnja 2024. održan KUP grada u streljaštvu serijskom zračnom puškom.

Sisački streljački klub ” HVIDR-a SISAK” predstavljalo je osmero natjecatelja u raznim starosnim kategorijama. Članovi ekipe su bili Tea Ilijević, Zoja Šaban i Marko Dragosavac.

Ekipa je u potpunosti ispunila očekivanja i sa 573 kruga pobijedila. Recimo samo da je razlika pred drugoplasiranima bila čak 19 krugova.

Pojedinačno su članovi kluba uzeli čak 5 od mogućih 6 medalja. U ženskoj kategoriji Tea Ilijević sa nevjerojatnih 196 krugova uzima zlatnu medalju. Sa 191 krugom Zoja Šaban osvaja srebrnu, dok njena sestra Franka Šaban osvaja broncu sa 185 krugova. I četvrto mjesto je otišlo u Sisak. Barbara Brnad je sa 181 krugom na tom sportski tužnom mjestu. Jedino je Lorena Kušan imala loš dan i završila na 7. mjestu.

Muško zlato je uzeo najiskusniji Tihomir Ilijević sa 190 krugova i time zaokružio obiteljski dan. Tek dva kruga manje je pogodio Siniša Lovrenović, a Marko Dragosavac je bez bronce ostao za jedan krug te je kao i Barbara osvojio 4. mjesto.

“Nakon odmora od državnih prvenstava, opušteni smo doista bili uspješni na ovom natjecanju. Sezona za većinu lagano završava i većina će na odmor. Jedino će još Tea Ilijević nastupati u gađanju malokalibarskom standard puškom.” – napominju u klubu.

- Marketing -

Možda vas zanima...

Top Stepovci ponovo predstavljaju RH na Svjetskom prvenstvu

"Svjetsko prvenstvo u latinsko-američkim plesovima za kategoriju mladeži do...

Mihael Prelesnik (JAK) izborio nastup na Prvenstvu Europe

Odlične vijesti stižu iz Jasenovačkog atletskog kluba. Viktor Barešić je...

Žetva medalja za Plivački klub Sisak Janaf u Vukovaru

Tijekom mjeseca lipnja plivačice i plivači Plivačkog kluba Sisak...

Petrinjske mažoretkinje na tronu Europe!

Sjajne vijesti stižu iz Češke! Na MWF 19. Europskom...