20 C
Sisak
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

Agro Simpa d.o.o i NK Metalac potpisali ugovor o sponzorstvu

Datum:

Marketing

Potpisan je ugovor o sponzorstvu između Agro Simpe d.o.o. i NK Metalac Sisak, a potpisali su ga predsjednik NK Metalac Zoran Sertić te u ime Agro Simpe d.o.o direktor tvrtke Saša Simić.

“Potpisivanjem ugovora s tvrtkom Agro Simpa d.o.o. nastavljamo neometano prema stvaranju respektabilnog omladinskog pogona u kojem djeluju prednatjecatelji, prstići, limači, mlađi pioniri, stariji pioniri i juniori te seniorske ekipe koja će biti kandidat za natjecanje u 4. HNL ove ili sljedeće sezone. Naš pogon narastao je na oko 220 nogometaša, a od sljedeće sezone na Metalcu će se natjecati i veterani. Naši mladi nogometaši nerijetko su prvaci liga u kojima se natječu, a najveći uspjeh ove sezone ostvarili su limači koji su pozvani na regionalnu završnicu U-11 Središte Zagreb.” – rekao je predsjendik Metalca Zoran Sertić dodavši kako su ponosni na činjenicu da su, možda, i jedini klub u županiji koji plaća kotizacije za turnire izvan sezone za sve svoje uzraste te osiguravaju besplatne instrukcije u prostorijama kluba za sve članove kojima je to potrebno.

“Nismo usmjereni isključivo na nogomet nego smo svjesni kako svojim djelovanjem imamo dužnost podići kvalitetu života naše zajednice, a sponzorstvo Agro Simpe d.o.o olakšava nam put ka tom cilju. Želimo zahvaliti gospodinu Saši Simiću koji je prepoznao naš rad i trud kojeg ulažemo prvenstveno u naše najmlađe nogometaše.” – zaključio je Zoran Sertić.

- Marketing -

Možda vas zanima...

Segesta najavljuje pojačanja, poznati su svi sudionici 2. NL

"Uskoro slijedi službeno predstavljanje novih pojačanja za sezonu 2024./25."...

Segesta : Zadar 2:1 – odluka o novom članu 2. NL bit će u Zadru

U prvom susretu kvalifikacija za ulazak u treći rang...

Rezultati 1. i 2. županijske nogometne lige

REZULTATI I ŽNL   Kolo Datum/vrijeme Mjesto Utakmica Rezultat 26 01.06.2024 18:00 Majur NK Radnik (M) - ŠNK Frankopan 0:1 26 01.06.2024...