20 C
Sisak
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

Najave za četvrtak, 6. lipnja

Datum:

Marketing

SISAK – Program obilježavanja Međunarodnog tjedna arhiva će se održati u Velikoj čitaonici Državnog arhiva u Sisku od 6. do 13. lipnja.

Ove godine u sisačkom su arhivu pripremili dvije prezentacije zvučnih zapisa iz zbirke gramofonskih ploča dr. Ivana Mirnika. 

Raspored navedenih događanja je sljedeći:

četvrtak 6.6.2024., 19,00 sati: Bogdan pl. Vulaković, Bariton iz susjedstva (prezentacija gramofonskih ploča dr. Ivana Mirnika).

SISAK – Otvorenje izložbe fotografija autora Dalibora Kojića pod nazivom “Razotkrivanje grada” će se održati u četvrtak, 6. lipnja, u Holandskoj kući u Sisku, s početkom u 20 sati. 

SISAK – U sklopu proslave Dana Sisačko-moslavačke županije u četvrtak, 6. lipnja 2024. godine s početkom u 21 sat u Sisku na pješačkoj zoni održati koncert Maje Šuput.

SISAK – Direkcija Miss Hrvatske za Miss svijeta, u suradnji sa Sisačko-moslavačkom županijom, organizira izbor Miss Sisačko-moslavačke županije. Izbor će se održati u četvrtak, 6. lipnja 2024. s početkom u 19.30 sati u pješačkoj zoni u Sisku (Ulica Stjepana i Antuna Radića).

Sedam lijepih djevojaka pokušati će osvojiti titulu nove Sisačko-moslavačke miss i tako ostvariti plasman na 30. Miss Hrvatske. Program će voditi Davor Garić, a nastupiti će Kim Verson. Natjecateljice će predstaviti kolekciju Calico Mood i glamurozne haljine Vjenčanica Nikolina.

- Marketing -

Možda vas zanima...

Najave za ponedjeljak, 24. lipnja

SISAK - Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR)...

Najave za nedjelju, 23. lipnja

DIVUŠA - Sisački biskup Vlado Košić predvodit će u...

Najave za subotu, 22. lipnja

BREZOVICA - Subota, 22. lipnja 2024. SPOMEN-PARK BREZOVICA 10:00 - Predsjednik...

Najave za petak, 21. lipnja

SISAK - Sisačko-moslavačka županija organizira koncert Grše u povodu...