16 C
Sisak
Utorak, 16 travnja, 2024

KUGLANJE: Pobjeda za kraj i 3. mjesto ŠKK Jedinstva u 2. Hrvatskoj kuglačkoj ligi

Datum:

Marketing

U 22., posljednjem, kolu ligaškog natjecanja u 2. Hrvatskoj kuglačkoj ligi sezone 2023./24. važna pobjeda za kuglačice Jedinstva i novi bodovi s gostovanja u Pitomači kod istoimenog kluba. Osim ukupnog 3. mjesta u ligi time je dobra atmosfera stvorena pred polufinalnu utakmicu KUP-a Regije Sjever u petak 05.04.2024. godine u 19:00 sati u Sisku na kuglani SRC Sisak protiv KK Koprivnica.

U Pitomači, na „teškoj“ kuglani, što se vidi i iz rezultata, u vrijednoj pobjedi s 5:3 sudjelovale su podjednako sve igračice , a bodove su osvojile: Melanija Perenčević Ivanić s 526 čunjeva (igrač utakmice), standardno Ankica Novalić s 516 čunjeva i odlična Marija Pierobon s 506 čunjeva. Bodove za čunjsku prednost realizirale su Ana Kovačević s 497 čunjeva, Daniela Dumenčić s 477 čunjeva i Katarina Srpak s 475 čunjeva. Logistički dio besprijekorno su odradili Ivana Marković i trener Zdravko Balač.

“Odigravanjem zadnjeg kola počinju i „slatke muke“ za administraciju kluba. Svakako će se poraditi na omasovljavanju članstva, uključivanju u treninge mlađih dobnih kategorija, obnavljanju postojećih i otvaranju kluba prema novim sponzorima.
Uz zahvalu svim igračicama, navijačima, treneru i administraciji kluba želimo posebno zahvaliti i svim dosadašnjim sponzorima bez kojih bi teško realizirati ovaj uspjeh, a to su:
Bijesna Glista, FM-VIKS, Aquamont, ZZ ING DOO, SB-Projektiranje, Danijela Bićanić, Aquaremont, Depos i Auzvinkl.” – poručuju iz kluba.

Možda vas zanima...

Rezultati 1. i 2. županijske nogometne lige

ŽNL - rezultati 19. kola Kolo Datum/vrijeme Mjesto Utakmica Rezultat Status   19 14.04.2024 17:00 Voloder NK Voloder -...

Uspješan nastup kickboxera sisačke Croatie na Prvenstvu Hrvatske u Zadru

U subotu, 6. travnja 2024. god., u sportskoj dvorani...

RUKOMET: U Sisak u subotu stiže ekipa Vidovca

23. kolo 1.HRL sjever u Sisak dovodi neugodnog protivnika,...