14 C
Sisak
Utorak, 16 travnja, 2024

Najave za ponedjeljak, 25. ožujka

Datum:

Marketing

SISAK – Sljedeća Stihovnica Siska Matice hrvatske na rasporedu je u ponedjeljak 25. ožujka 2024. s početkom u 19 sati, u Kulturno-povijesnom centru Sisačko-moslavačke županije (Ulica kralja Tomislava 5).

Na tribini će se održati promocija nove zbirke poezije Siniše Matasovića ”Odmetnute”. Zbirka je tiskana u nakladi Sisačke udruge za promicanje alternativne i urbane kulture u prosincu 2023. godine uz potporu Sisačko-moslavačke županije. Predstavit će ju recenzentica Josipa Marenić i autor.

Stihovnica Siska se i ove godine održava uz potporu Ministarstva kulture i medija RH.

GLINA – Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak uz potpredsjednika Vlade RH i ministra hrvatskih branitelja Tomu Medveda će u ponedjeljak, 25. ožujka 2024. godine svečano otvoriti obnovljenu zgradu Srednje škole Glina (Frankopanska ul. 30, Glina).

Program svečanog otvorenja započinje u 19 sati u dvorani škole, nakon čega se obići obnovljena zgrada. Nastavak programa slijedi u prostoru montažnog objekta pokraj škole gdje je organiziran koncert grupe Tarapana band.

Srednja škola Glina teško je oštećena tijekom potresa, a cjelovitu obnovu zgrade škole provela je Sisačko-moslavačka županija. Ukupna vrijednost radova iznosila je 2,6 milijuna eura s PDV-om, a za školu je nabavljena i nova oprema.

Možda vas zanima...

Najave za ponedjeljak, 15. travnja

SISAK - Predstavnici Grada Siska obići će početak radova...

Najave za nedjelju, 14. travnja

SISAK - Autohtona -Hrvatska stranka prava - Dražen Keleminec...

Najave za subotu, 13. travnja

SISAK - U subotu, 13. travnja 2024., u 10...

Najave za petak, 12. travnja

SISAK - KHL Sisak ove je godine, po drugi...