15 C
Sisak
Utorak, 16 travnja, 2024

Želiš dobru plaću, odlične uvjete rada, nagrade i sjajne kolege? Imamo sve to

Datum:

Marketing

Kontinuirana edukacija, mogućnost napredovanja i odlična radna atmosfera prednosti su koje Ljiljana Drobec Tončić ističe u svom poslu agenta za teleprodaju u Croatia osiguranju. A što je posebno veseli? Kada joj se klijent vrati po savjet za prijatelje ili obitelj. Upravo je zato posao telesales agenta za one koji vole dinamičnost u poslu, vješti su u komunikaciji, znaju slušati i prepoznati što klijenti traže. A kada ovaj posao radite u Croatia osiguranju, uspješnoj kompaniji koja je lider na tržištu to znači i velike prilike za učenje, razvoj i napredovanje. Osim toga, tu su i dobra plaća, dodatna nagrada za dobre rezultate, božićnica, uskrsnica, regres, nagrada za rođenje djeteta, odlični uvjeti za rad i sjajna ekipa.

“Svakom našem agentu pristupamo individualno i radom uz voditelje timova i edukacijskih timova razvijamo njihove komunikacijske i prodajne vještine. U svakom djelatniku prepoznajemo potencijal i u daljnjem radu ih usmjeravamo na projekte prodaje zdravstvenih osiguranja, osiguranja imovine ili auto osiguranje. Imamo sjajno radno okruženje te potičemo kontinuiranu edukaciju, tako da se naši agenti konstantno razvijaju i napreduju unutar, ali i Izvan odjela teleprodaje”, kaže Mato Adžić, manager prodaje za alternativne kanale u Croatia osiguranju.

I nema straha od prvih radnih dana, jer svaki  novi agent u svojim počecima radi s mentorima i senior agentima. Kako kaže Dejan Palajić koji u Croatiji svaki dan radi s klijentima: “Najbrže se uči u radu s ljudima“. Edukacija se prolazi na praktičnim primjerima, ulaže se i u dodatnu edukaciju i svaki dan počinje s jasnim smjernicama i ciljevima. A da je riječ o uspješnom timu, Mato potvrđuje riječima da Croatijin odjel teleprodaje bilježi stalni rast, kako po broju ljudi tako i po rastu prodaje.

“Tražimo pojedince koji će se uklopiti u našu teleprodajnu obitelj. Jako nam je važan timski rad i zbog toga smo uspješni. Osim toga, ovo je posao na kojem se puno može naučiti i na kojem svaki pojedinac može razvijati svoju karijeru”, navodi Mato Adžić.

Ako želiš biti dio ovog sjajnog tima u uspješnoj i stabilnoj kompaniji u kojoj će tvoje vještine biti prepoznate i nagrađene, detalje možeš naći na LINKU. Veselimo se tvojoj prijavi!

Sponzorirani tekst

Ostale novosti

Najveća ulaganja u zdravstveni i lječilišni turizam Sisačko-moslavačke županije

U Topuskom se stvara najveći županijski projekt u području...

Čelična veza: ABS Sisak snaga koja spaja industriju i zajednicu

Prezentacijom o poslovnim procesima i obilaskom proizvodnog pogona, članovi...

Snažne žene ABS-a Sisak

Industriju čelika stereotipno se veže isključivo za muškarce. Posjetili...

Maturanti, Sisak.Info i maXtura Vas nagrađuju !

Početak drugoga polugodišta vrijeme je kad maturanti intenzivno počinju razmišljati...

Postanite pružatelj pogodnosti nositeljima Europske iskaznice za osobe s invaliditetom

U tijeku je isporuka Nacionalnih i Europskih iskaznica te...
Marketing
Marketing