16 C
Sisak
Utorak, 16 travnja, 2024

Provalnici pokrali Segestinu školu nogometa

Datum:

Marketing

U sinoćnjoj provali na Gradskom stadionu HNK Segesti ukradene su i uništene lopte i druga oprema za rad s djecom, procijenjene vrijednosti 25 tisuća eura. Provalnici, koji su, očito, dobro poznavali teren, polomili su metalne prečke ispod tribina, uvukli se u spremište, a zatim provalili i u pojedine zaključane bokseve u kojima je bila spremljena trenažna oprema.

Na ovaj sramotan čin vrlo ružno svjetlo baca činjenica da su preostale lopte i opremu, koje nisu odnijeli – provalnici probušili, polomili i ostavili u spremištu. U klubu kazuju kako se ta oprema koristila isključivo za rad s preko 250 djece iz škole nogometa HNK Segesta.

Iz kluba i dodaju kako policija ne bi trebala imati problema s pronalaskom počinitelja budući se radi o vrlo specifičnoj sportsko trenažnoj opremi velike vrijednosti. Nestali su setovi kapica za označavanje prostora, ljestve za koordinaciju, setovi čunjeva, ali i lopte koje su namijenjene radu s djecom.

„Ova provala ima isključivo zlu namjeru prema našoj školi nogometa i našoj djeci. Nestala je i uništena oprema koju smo godinama skupljali kako bi stvorili što bolje uvjete za rad s najmlađim uzrastima nogometaša. Šokiran sam i ne mogu shvatiti to zlo koje nam je netko napravio“, kazao je Dalibor Sanader, voditelj Škole nogometa HNK Segesta.

Policija je, nakon prijave, obavila očevid i započela kriminalističko istraživanje.

Možda vas zanima...

Rezultati 1. i 2. županijske nogometne lige

ŽNL - rezultati 19. kola Kolo Datum/vrijeme Mjesto Utakmica Rezultat Status   19 14.04.2024 17:00 Voloder NK Voloder -...

Uspješan nastup kickboxera sisačke Croatie na Prvenstvu Hrvatske u Zadru

U subotu, 6. travnja 2024. god., u sportskoj dvorani...

RUKOMET: U Sisak u subotu stiže ekipa Vidovca

23. kolo 1.HRL sjever u Sisak dovodi neugodnog protivnika,...